Hair extensions

Minä hiustenpidennysten vastustaja ja niiden turhuutena pitäjä tilasin jokunen aika sitten itselleni hiustenpidennykset, argh nyt ärsyttää! No miksi sellaiset tilasin? No, onhan joskus kiva saada vähän pituutta hiuksiin ja hieman paksuutta samalla. Olen aina sanonut joka ikiselle kuka omistaa hiustenpidennykset, että ne ovat täyttä turhaa, kyllä omat hiukset kasvaa ja jne. Tästä olenkin saanut muutamat kuittailut kavereilta, koska lankesin tyhmiin pidennyksiin :D

 photo IMG_2302_zps578b7ac0.jpg
 photo IMG_2346_zps47e750a3.jpg

Pidennykset tilasin ylläriylläri ebaysta tosi halpaan hintaan. Ne eivät ole aitoa hiusta, vaan synteettistä materiaalia eli ihan oikean hiuksen tuntuiset. Pituutta noissa pidennyksissa on joku 60 cm muistaakseni, mutta tuntuvat tosi pitkiltä. Ajattelin kyllä vähän leikellä niitä lyhyemmäksi nii eivät ihan navassa asti roiku. Väri noissa on tumman ruskea, eli tosi lähelle mun omaa väriä eli sulautuvat aika hyvin joukkoon. Tilaamassani paketissa on kahdeksan eri kokoista osaa, jotka asetellaan sitten ympäri päätä.

 photo IMG_2328_zps1278c125.jpg
 photo IMG_2324_zpscf59b8e6.jpg

Synteettistä hiusta (paketissa tulleen ohjeen mukaan) voi ja pitääkin pestä aina silloin tällöin miedolla shampoolla. Kuulemma voi myös kihartaa ja suoristaa 120-180 asteen välillä.

 photo IMG_2322_zps84acbc57.jpg
 photo IMG_2329_zpsfbd97000.jpg
 photo PicMonkeyCollageh_zpsd2b5c3f4.jpg

Päädyin valitsemaan klipsi-pidennykset, koska ne ovat helppo laittaa ja ottaa pois, vaikka itse en vieläkää onnistu siinä täydellisesti, mutta harjoitus tekee mestarin, eikös! Voi olla, että joskus vielä kaukaisessa tulevaisuudessa päädyn tilaamaan ihan oikeat pidennykset.

Kokemuksia klipsipidennyksistä? Tai synteettisistä hiuksista?

love, Viivi

8 kommenttia

 1. Mulla on jo kolmatta vuotta klipsipidennykset ja tykännyt niistä aivan älyttömästi. Ihana kun saa haluttaessa pitkän ja paksun tukan, mutta toisaalta saa myös ne omat vähän lyhyemmät hiukset. Mulla on ihan aitoa hiusta, joten ei tuosta "materiaalista" ole kokemusta, mutta yleisesti pidennyksistä oon todennut, että parempi mulla olla nuo klipsit, mieli kun muuttuu tuon tukan pituuden kanssa niin joka päivä (;

  Sopii sulle aivan älyttömän kivasti nuo pidennykset (: Ja oot aivan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Todella piristävä kommentti:) Ja klipsit ovat juuri tosi kätevät, jos haluaa vaihdella tukan pituutta:)

   Poista
 2. Oi vitsit näyttää hyvältä! <3 Mulla on aina ollut aitoa hiusta kun en oo uskaltanut ostaa synteettistä haha..:D ja klipsit myös mulla. :) Tosin vähemmälle käytölle on viime aikoina jäänyt kun oma tukka on kasvanut jonkin verran. Mut etenkin hiuksia kasvattaessa on ihan huippu keksintö nää klipsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!:) Itekki aika vähällä käytöllä nuo, ja ehkä joskus vielä tulen ostamaan ihan aitoa hiusta olevat!:D

   Poista
 3. Leikkele vähän pidennysten latvoja niin tulee aidon näköiset. Hyvin muuten sulautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti vinkistä! Jospa saisin otettua sakset käteen ja leikellä hieman:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥