Iho sen kertoo

Ihonhoito on yksi tärkeimmistä asioista minulle. Varsinkin nyt kun kuiva talvi-ilma alkaa, niin ihoa saa jatkuvasti olla rasvaamassa ja hoitamassa. Ihoni on sekaiho, joten mitään rasvaisen ihon hoitotapoja en käytä. Ihonhoitoni on yksinkertainen, enkä joudu tappelemaan ihoni kanssa niinkuin jotkut ja olen siitä tyytyväinen.

Kasvojen ihonhoito:

 photo IMG_2549_zpsb2f013ea.jpg
 photo IMG_2551_zps98a39bc0.jpg
Yleensä pesen kasvot vain vedellä, mutta toisinaan käytän ihan ihonpuhdistusainetta. Tietenkin silmämeikin pesen huolellisesti, ja laitan silmänympärysvoidetta rauhoittamaan ihoa. Minulla ei ole tiettyä ihonpuhdistusainetta, vaan käytän sitä mitä on tullut ostettua. Cliniquen kasvojenpesuaine / Lumenen kasvovesi ja puhdistusemulsio

 photo IMG_2545_zpsc56b2638.jpg
Talvisin kasvojen iho kuivuu tosi helposti! Siksi lähes päivittäin käytän Dermosililtä tilaamaani kasvorasvaa, mikä on aivan täydellisen kevyttä normaalille iholle.

 photo IMG_2542_zpsc2408f31.jpg
Ihoani hoidan myös lähes viikottain kasvonaamiolla. Freemanin kasvonaamiot ovat olleet todella hyviä ja niistä on tullut yksi suosikki merkkini. Freemanin tuotteita saa mm. Sokokselta. Plussaa Freemanille siitä, ettei niitä ole testattu eläinkokeilla :)

Muun vartalon ihonhoito:


 photo IMG_2550_zpsf545b07a.jpg
Käsien rasvaukseen käytän Doven käsirasvaa, mikä saa kädet tosi pehmeäksi. Kädet kuivivat huimasti kylmillä ilmoilla ja jatkuvan käsien pesun takia, joten jokapäiväinen rasvaus on tarpeen.

 photo IMG_2543_zpsad3454f7.jpg
Vartalolle käytän jotakin perusrasvaa, kuten Dermosililta tilattuja isoja pulloja. Olen perusrasvan suurkuluttuja varsinkin talven aikaan! Halusin  kylmille keleille tilata vartalorasvan, jolla on lämmittävä vaikutus. Vielä en ole päässyt testailemaan, mutta toivotaan että rasva lämmittää jonkin verran.

 photo IMG_2547_zps49af2495.jpg
Ihoöljyä käytän suihkun jälkeen. Öljy tekee ihosta pehmeän ja raikkaan näköisen. Garnierin vartaloöljyn löysin Sokoksen 3+1 päiviltä.

Tottakai ihonhoitooni kuuluu muitakin asioita, mutta tässä ovat asiat mitkä ovat yleisempiä ja tuotteet jotka ovat käytössä juuri nyt :)

love, Viivi
2 kommenttia

  1. Mulla on kanssa sekaiho, joten sain hyviä vinkkejä postauksestasi :) Cliniquen tuotteet on tosi hyviä ja tehokkaita! Oletko kokeillut Vichyn Normaderm -sarjaa, jota saa apteekista? Olen käyttänyt sarjan tuotteita jo yläasteelta asti ja mielestäni se on ainakin omalle iholleni ihan paras sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava kuulla, että sait vinkkiä ihosi hoitoon:) enpä ole ikinä kokeillut, täytyy kyllä ehdottomasti testailla, kiitos vinkistä!:)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥