leather, take it or leave it

Yhä enemmän kaupungilla liikuttaessa näkee nahkaisia vaatteita. Suurin osa omistaa nahkatakin, mikä ei olekkaan mikään yllätys, koska se on ollut muodissa jo pitkän aikaa. Mutta uudet tulokkaat kuten nahkahousut, hameet ja shortsit tekevät tuloaan kovaa vauhtia. Nahka on erilainen materiaali ja siksi se varmaan kiinnostaakin ihmisiä. Itse suhtauduin hieman varauksella nahkaisiin asusteisiin, mutta tällä hetkellä toivelistalla olisi nahkaiset shorsit! Ne poikkeaisivat normaalista, ja pieni pala nahkaa saisi asusta tyylikkään. Nahka sopii niin juhlaviin tilanteisiin kuin tavalliseen arkiasuun eri vaateyhdistelmillä.

Kokosin alapuolelle kollaasiin erilaisia nahkaisia vaatteita. Nahkan voi yhdistää helposti näyttäviin ja kimalteleviin koruihin jos nahkan pinta on mattainen. Voisin kotiuttaa joka ikisen noista, vaikka aluksi nahka tuintui vähän vieraalta:)


 photo PicMonkeyCollagekollaasinahka_zps62a770ba.jpg
kaikki vaatteet Fashiolistan-sivuilta

Mutta kysymys kuuluukin, mitä mieltä te olette nahkavaatteista? hot or not? 

love, Viivi

10 kommenttia

 1. Itse tykkään nahkatakeista yms. En ole noihin housuihin ja shortseisin perehtynyt:P mutta kivalta noi vaikuttaa;)! itse kyl ihan silleen tykkäänki:D
  http://blondinsekoilut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en aluks lämmenny noille housuille/shortseille mut nykyään ne näyttää tosi kivoille!:)

   Poista
 2. Hot! Oon niin onnellinen että nahka on vielä syksyllä ja talvellakin in :) Ostin viime talvena nahkahousut, omistan kaksi nahkahametta ja kaksi nahkatakkia. Haluisin kyllä vielä nahkashortsit, esimerkiksi nuo ihan oikeanpuoleiset on tosi kivat malliltaan! Ja toi pikkulaukku on upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä! Voi kun itsekin saisin kaapin täytteeksi nuo shortsit<3

   Poista
 3. Eksyin vastavierailulle! Tuommoset kengät on ainakin tosi hot! :D
  tosi mukavan olonen blogi sulla, seuraanpas nyt :)

  http://dontletyourdreamstobeonlydreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä kengistä! tervetuloa seurailemaan!:)

   Poista
 4. Mä tykkään nahkasta vaatteissa:) Tai no justii ainaki takeis ja kengis. Sitten nahkahousut voisin kotiuttaa, mut niis on vaikee löytää just sopivii! Ja muutenkin nahka on aika kallista, mutta laatuhan maksaa.
  http://training-diaries.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. totta, nahkavaatteista on hankala löytää täysin istuvaa. Mutta suurin osahan noista vaatteista on tehty tekonahkasta, joten hinta ei niin kirpaise:)

  VastaaPoista
 6. Nahka on ihanaa, mutta just toi istuvuushomma on aina ongelma. Ja opiskelijalle raha. Mutta muuten ihanaa kyllä♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥