Mitä mukaan?

Tällä hetkellä vietänkin ensimmäistä päivääni Turkin lämmössä, joten tämä onkin ensimmäinen ajastettu postaukseni, katsotaan miten toimii! Ajattelin kertoa teille, mitä kaikkea mukaan pakkasinkaan. Mukaan lähti esimerkiksi hellevaatteita, bikinit ja illoiksi jotain juhlavamman tyylistä vaatetta. En jokaista vaatekappaletta ala esittelemään, vaan ylipäätänsä tärkeimmät asiat, joita varmasti tulen tarvitsemaan :)

 photo IMG_2284_zpsb20390e8.jpg
Aurinkorasva ja öljy, aurinkorasva on totaalisen pakollinen jos meinaa auringossa makoilla. Oon tosi vaalee, joten palan tosi helposti! En haluais viettää loppulomaa istuskelemalla sisällä ja varjossa vaan sen takia että hölmönä en laittanut aurinkorasvaa.

 photo IMG_2287_zps87132ffd.jpg
Aurinkolasit ja maitohappopillereitä, muistakaa suojata silmänne auringolta, sillä auringossa on tosi paljon haittavaikutuksia silmillä (ainakin olen jostain niin lukenut). Mulla ois hakusessa löytää pyöreet aurinkolasit, jospa tuolta sellaset sattuis löytymään. Maitohappobakteereita kannattaa aina varata matkalle mukaan, ja alkaakin hyvissä  ajoin syödä niitä ennen matkaa niin vältyt ihme mahataudeilta!
 photo IMG_2293_zpscec40b7b.jpg

Kännykkäpussi, tilasin kaulaan roikkumaan saatavan kännykkäpussin ebaystä. Mun mielestä, tollanen on tosi kätevä koska kännykkä on koko ajan lähelläsi ja jos et halua ottaa laukkua mukaan etkä tunkea kännykkää taskuihin, on kännykkäpussi oiva vaihtoehto! :)

 photo IMG_2292_zpsb55631be.jpg
Kamera, kaikista tärkein! Jos ei oo kameraa, ei oo mitään. Et voi ottaa kuvia, eikä jää mitään muistoja ja olo on ihan alaston ilman kameraa.

 photo IMG_2169_zpsed69d926.jpg
Iloista mieltä, vaikka kaikki ei menisikään niinkuin suunnitelmissa oli, niin ei saa lannistua!

 photo IMG_2283_zps99eedd00.jpg Olen tosi huono pakkaamaan. Jätän pakkauksen viimeisille päiville ja viskon vaan laukkuun vaatteita. Todennäköisesti tälläkin hetkellä tuolla maailman toisella puolen mietin, että mitä kummaa olen laukkuuni tunkenutkaan...

Hyvää syyslomaa kaikille!:)

love, Viivi

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥