Suosikki hiustenhoitotuotteet

Kaapit pursuaa eri hiustuotteita. Niitä on tullut hamstrattua muutamien vuosien ajan tosi paljon! Osasta on tullut suosikkeja, mutta osa taas on jäänyt kaapin perukoille käyttämättöminä. Kokosin tähän lempi hiustuotteeni, joita käytän lähes päivittäin. Ja voin todellakin suositella näitä tuotteita myös muille. Omat hiukseni ovat aika paksut, joten tuotteet ovat normaaleille ja värjätyille hiuksille tarkoitettuja. Itseäni vähän harmittaa, että latvat menee tosi huonoon kuntoon nopeesti, vaikka yritän niitä hoitaa hyvin. Voi olla että tämä johtuu niistä lukuisista hiustenvärjäys projekteista, joita tukkani on saanut kestää.

 photo IMG_22555_zps04bf816d.jpg

 photo IMG_2260_zpseb9a237c.jpg
 photo IMG_2263_zps7d903c52.jpg

Shampoo ja hoitoaine. Shampoona käytän normaaleille hiuksille tarkoitettua Pantenen smooth & sleek - shampoota. Oikeastaan shampoo merkki vaihtuu usein, eikä minulla ole juuri sitä tiettyä. Riippuu aina siitä, mitä tulee ostettua ja mikä vaikuttaa hyvältä hiuksille juuri silloin. Lähes aina käytän normaalia hoitoainetta, mutta joskus hemmottelen hiuksiani ja teen niihin Cutrinin tehohoidon. Tehohoito on hyvin paljon samantyylinen kuin normaali hoitoaine.

 photo IMG_2266_zps630dcecf.jpg
Hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tätä Schwarzkopfin hiuksiin jätettävää hoitoainetta olen ostanut jo monta vuotta. Se on vaan niin hyvää hiuksille, eikä se jätä hiuksia rasvaisen näköiseksi niinkuin osa hiuksiin jätettävistä tekee. Tuotetta suihkuteen kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa hetken ennenkuin harjataan.

 photo IMG_2269_zps32ee7117.jpg
Lämpösuoja. Franck Provostin lämpösuojaa en vaihtaisi mihinkään muuhun. Se tuoksuu hyvälle, ja suojaa hiuksia hyvin lämmöltä. Ainut huono puoli tossa mun pullossa on se, että toi suutin on menny jotenkin rikki joten pitää aina käsiin suihkuttaa eka ja sitä kautta hiuksiin.

 photo IMG_2271_zps36a9388b.jpg
Hiuslakka. Tällä hetkellä käytän Wellan hiuslakkaa. Lakka tuoksuu hyvälle, eikä tahmaa hiuksia, mutta on kuitenkin pitävä. Lakka merkkiäkin vaihdan aika usein.

 photo IMG_2274_zpsa9815cfe.jpg
Kuivashampoo. Ilman tätä en vois elää (varmaan viides pullo menossa). Kiireisien aamujen pelastus kun ei kerkee käyä suihkussa ja hiukset näyttävät likaisilta. Klippoteketin kuivashampoo on aika imelän tuoksuinen, joten hirveästi sitä ei viitsi suihkutella. Ja tummatukkaisille, kuten minulle, huono puoli on se, että kuivashampoo on vaalean väristä jauhetta.

 photo IMG_2276_zpsb999550a.jpg
Hiusöljy. Mun latvat menee tosi nopeesti huonoon kuntoon. Ne kuivuu ja näyttää ihan hampulle. Tämä Kerastasen hiusöljy on kuivien latvojen pelastus, ah. Riittää kun levittää muutaman pisaran hiustenlatvoihin hiukan kosteisiin hiuksiin.

Mielipiteitä tuotteista? Jotain mitä löytyy omastakin kaapista? :)

love, Viivi


5 kommenttia

 1. Mulla on toi sama moisture kick spray hoitoaine 500ml pullossa, ja itte tykkään kovasti! (:

  http://lottakaroliinaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ja tykkään hirveesti hiustenhoitoon liittyvistä postauksista, kun itse en osaa tehdä omilleni mitään :D Liityin lukijaksi, liity säkin mun :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Ja tervetuloa lukemaan!:)

   Poista
 3. Minkä laisille hiuksille tuo lämpösuoja on suunnattu?:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥