nopea nutturakampaus

Ajattelin jakaa teille helpon ja nopean hiustenlaitto tutoriaalin. Itse en mikään hiustenlaitto mestari ole, mutta yksinkertaiset kampaukset kyllä luonnistuvat!
Kauppoihin on ilmestynyt  nutturadonitseja jos jonkinlaisia. Itsekin sellaisen omistan, mutta vähälle käytölle se on kyllä jäänyt. Kaverin kehottama päädyin "pyörittelemään" vanhoista sukkahousuista samantyylisen donitsin ja tadaa, paljon parempi kuin kaupan tiukat ja liukkaat donitsit!

 photo IMG_2648_zps7e046c2a.jpg
 photo IMG_2658_zps55db89d1.jpg
 photo IMG_2661_zps16e258f0.jpg
 photo IMG_2672_zpsc4a072ed.jpg
 photo IMG_2681_zpsb7d8d6a2.jpg

Hiukset ovat tosi yksinkertaiset laittaa. Tiukka ponnari sopivalle korkuudelle ( mihin korkeuteen nutturan haluat), donitsi hiuksien "yläpäähän" ja kierität hiukset donitsin ympäri. Lopuksi muutama pinni ympärille pitämään nuttura paikoillaan. Älyttömän nopea, helppo ja siisti!:)

Mitäs mieltä olette tälläisistä postauksista? lisää samanlaisia kenties?:) 

love, Viivi

4 kommenttia

 1. Mäkin joskus opin ton yllättäen ja on kyllä tosi helppo! Siis jopa mulle, jolle ponnarinkin tekeminen tuottaa tuskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D onneksi omistamma sukkahousuja ja neroutta niin hiustenlaittokin helpottuu!

   Poista
 2. sain inspistä ja tein itsekin sukkahousuista tuollaisen donitsin :) ihana kun pysyy koko päivän kasassa päässä eikä lähde hapsottamaan tai muuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ja tuo melkeen pysyy ilman pinnejäkin kohdallaan!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥