ALL BLACK OUTFIT

Pitkästä aikaa sain napsittua asukuvat kiireiden ja pimeyden keskellä, joten asupostausta luvassa! Ei millään tuo kunnon talvi malta tulla meille, vaan mittari pysyttelee tiukasti nollan tuntumissa. Pahastahan tämä lämmin ilma ei sinänsä ole, tarkenee ainakin paremmin vähemmällä vaatetuksella, mutta kyllä se pieni pakkanen ja lumi saisi jo tulla.


printtitoppi - new yorker // villatakki, huivi, pipo,farkut - ginatricot //  kengät - anttila

Päivä meni aika rennoissa merkeissä, joten päälle siis valikoitui kaapin pohjalle jäänyt printtitoppi, villatakki, lämpöinen huivi ja pipo :3 Asukokonaisuus kyllä hieman kallistui mustan puoleen, mutta itse ainakin tykästyin asuun hirmuisesti sen mukavuuden ja rentouden takia. Pipo on helppo sujauttaa päähän pelastamaan huono hiuspäivä. Mielipiteitä mustasta kokonaisuudesta? 

love, Viivi

9 kommenttia

 1. ihana postaus!:3
  ~http://hannasuperman.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asukokonaisuus :---) ! Sama täällä päin.. Ei lunta tai mitään , mittari on ollut parhaimmillaan -5 astetta
  muuten mittarissa on näyttänyt nollaa tai plussan puolella :/ tai sitten sataa kaatamalla jatkuvasti vettä -.- ! http://anskusofiakertoo.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 3. kiitti!:) pikkuhiljaa tosiaan alkaa tympimään toi vesisade -.-

  VastaaPoista
 4. Ihana asu, usea banneri ja kaunis nainen! P.s. millon oot hankkinu tuon pipon ku oon pitkään tuollasta ehtiny?

  VastaaPoista
 5. voi kiitos:) alku syksystä ostin ginasta. Jokunen aika sitte niitä ehkä oli vielä siellä, kannattaa käyä tsekkaa jos vaikka alessa sattuis olemaan :)

  VastaaPoista
 6. Ah, kiva asu! :))) Mä niin tykkään kokomustista ja mustavalkoisista asuista tällä hetkellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! koko musta kyllä toimii erittäin hyvin ja itekkin tykästyin koko mustaan asuun:3

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥