KUIVA KUIVEMPI IHO

Mun iho huutaa aina talvisin hallelujaa sen kuivuuden vuoksi. Kylmä ilma ja kuumat suihkut kuivattaa ihoa ihan älyttömästi. Tekis koko ajan mieli rasvata! Muutenkin suurena rasvankuluttajan näin talvisin rasvatuubit tyhjenee huippu nopeasti, mutta iho kiittää :) 

SAM_0485 SAM_0477 Kokovartalorasvana käytän Dermosilin perusvoidetta. Tuota purkkia olen saanut jo muutamaan otteeseen täytellä, sen verran suosiossa se on ollut! Jokunen aika sitten tilasin Dermosililta talvi-kosteusvoidetta. Se tuoksuu ihanalle ja purkin mukaan sillä on lämmittävä vaikutus:)

SAM_0480 ACO:n käsirasva. Tämän sain joululahjaksi, joten hirveästi ei vielä käyttöä ole ollut. Tuoksu on kuitenkin mitä ihanin ja koostumus hyvin pehmeää:)

SAM_0481 Uusin rakkaus tuotteeni on Nivean in shower BODY MILK   Iho kosteutuu tosi hyvin ja jää pehmeäksi suihkun jälkeen :)

Mitenkäs teidän ihonne on reagoinut talven kylmään ilmaan? Löytyikö näiden joukosta jotain tuttua tai mieluisinta tuotetta?:)

love, Viivi

12 kommenttia

 1. Miulla kuivuu aina kädet talvisin. Se on tosi inhottavaa, kun käsiä pistelee eikä aina jaksais rasvaillakaan. :(

  Tyylikäs blogi siulla, varsinkin tuo banneri on tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) talvi on petollista aikaa iholle:D

   Poista
 2. Mullakin kuivuu iho, mutta Neutrogenan tuotteista oon tykänny! Rasva on ehkä vähän ohkasta, saatan aamusin laittaa pari kerrosta :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! rasvata saa useamman kerran päivässä!

   Poista
 3. kädet ei oo mitenkään kuivat melkein ikinä koskaan ollenkaan, mutta poskipäät! _herranjumala_ voisin sanota sekoavani naamani kanssa vielä jokunen päivä :D onneks löysin apteeksta jonkun ihan random putelin, jonka unohdin tosiaan äitini luokse muutaman sadan kilometrin päähän joten here I go again ...

  http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voi ei, toivottavasti jotenkin saat naamasi kuivuuden kuriin!:)

   Poista
 4. Oon käyttänyt itsekin tuota nivean suihkurasvaa ja huippua on! Tänään pitäis kolmas piteli tuota ostaa, olen suurkuluttaja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se on kyllä huippua vaikka muutaman kerran oon vasta testaillu:)

   Poista
 5. Mun iho on kanssa ihan hiekkapaperia ja etenkin kädet ja jalat. Onneks mulla on jo valmiina tarpeettoman suuri rasvakokoelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, talvi-ilma kuivattuu! onneks rasvoille on aina käyttöä!:)

   Poista
 6. mistä ostit noi Dermosil voiteet ? :o ja ihana blogi ♥ :3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥