Kuulumisia!

Nyt on koulu vähissä, enää tämän viikon koeviikko rumpa ja sitten vain valmistautumista ylppäreihin unohtamatta tietenkään penkkarijuhlia ja abiristeilyä ;) Ylppärikirjat on kaivettu jo esiin, joten enää puuttuu se lukeminen! Tällä hetkellä hörpin kylläkin teetä ja datailen lukemisen sijaan. Pieni piristys päivään oli kevyt salitreeni heti koulun jälkeen, joten ilta onkin pelkkää vapaata lukemista!

SAM_0589
SAM_0591

Muutama päivä takaperin ostin detox-teetä. Detox vaikuttaa virkistävästi kehoon, ja se puhdistaa kuona-aineita ja auttaa ruuansulatuksessa. Valitsin Clippperin detox teen, mutta vaihtoehtoja on monia mistä valita :) Eilen suunnattiin tyttöjen kanssa Matkukselle, koska urheiluvaatteet kaipasivat lisävarustusta. Mukaan Stadiumista lähti valkoiset urheilurintsikat ja musta toppi. Kummatkin oli hintaan 9,90€ :) 
Koskaan ei pitäisi päästää naista kenkäkaupan aleihin, koska siitä ei ikinä seuraa muuta kuin uusi pari korkkareita! Biancossa oli loppuunmyynnit koska koko ketju katoaa Suomesta, (apua, mistä korkkarit nyt löytää!!) , joten  löysin unelmakengät hintaan 14,95€ , olen totaalisen rakastunut!  Lisäksi nappasin tänään kirjatorilta 2€ kappalehintaan Valehtelevat viettilijät - kirjasarjaa, voisiko vielä enemmän alehaukkailla :D

SAM_0598 SAM_0592 SAM_0596

Mites teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? :) Muita, joilla ylppärit edessäpäin?

love, Viivi

8 kommenttia

 1. Ihanat noi korkkarit, tosi halvalla löysit ! <3

  VastaaPoista
 2. tosi kivat korkkarit! :)

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nuo sinun korkkarit<3 Nyt harmittaa kun ei ollut niitä kokoja 36 :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät! Ja nuo Valehtelevat viettelijät-kirjat on älyttömän hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne todellakin vie mukanaan, en muuta oo tehnytkää kuin lukenut niitä! :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥