The best on Sunday

Mä niin nautin sunnuntai päivistä, milloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Saa heräillä rauhassa, kantaa aamupalan sänkyyn ja oleskellä vaan:3 Tänään panostin huippu hyvään ja terveelliseen aamupalaan ja hemmottelin itseäni nauttimalla sen sängyssä peiton alla. Koska flunssa on yrittämässä koko ajan kukistaa mua, pysyin koko eilisen päivän kotona. Arvaatkaa vaan, että jaksoiko tämä neiti vaihtaa yövaatteita pois koko päivänä saatikaan sitten meikata :D koska tykkään laittautua, tänään kaivoin meikit esiin ja sain rauhassa meikkailla eilisenkin puolesta!

SAM_0571
SAM_0572
SAM_0573
SAM_0577

Vaikka flunssa vähän vaivas, äiti sai mut houkuteltua sen mukaan Matkukseen. Muutamat liikkeet kierrettiin. Oon kuullut hirveesti positiivista palautetta invisibobble pompuloista eli helpommin ymmärrettävä "puhelinjohto" ponnari :D Ajattelin kokeilla niitä, ja sellaiset lähti mukaan Glitteristä. Kokemuksia näistä kuuluisista "puhelinjohto" ponnareista?:)

SAM_0583

Toivottavasti vietitte mukavan viikonlopun! 
ps. Ihanan iso kiitos kaikille lukijoille, ootte ihania kun jaksatte lueskella mun juttuja ja kannustatte mua jatkamaan!
love, Viivi


10 kommenttia

 1. Sunnuntait on kyllä ihan parhaita <3. Tänä sunnuntaina piti kyllä harmillisesti kerää jo klo 9 kun heti aamusta oli ripari tunti, no onneksi se on vain yks sunnuntai, ens sunnuntaina sitten rentoudutaan entistä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sunnuntai on nautiskelu päivä! :)

   Poista
 2. Ihanan aamupalan oot nauttinut:) Kelpais itellekkin, tuo hedelmälautanen ai että<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kyllä oli, itelleski joku aamu väkerrät:3

   Poista
 3. Paljon maksoivat nuo ponnarit?:)

  VastaaPoista
 4. Ok, ostin itse netistä eurolla 5kpl:D Laita joskus kuvaa meikistäsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootpa halvalla saanu! kiva idea kyllä, pitää pistää muistiin!:))

   Poista
 5. wow ! niin ihania kuvia että liityin lukijaksi ! :o
  http://pieces-of-broken-memories.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥