(Luku)loma

Eilen ajattelin hemmotella itseäni hieman ahkeran lukemisen kunniaksi, ja valmistin herkku aamupalan itselleni. Tuoreita croissanteja salaatilla ja juustolla, banaania ja sitruuna jääteetä, nams! Olen viime aikoina panostanut aamupalaan huomattavasti, on paljon energisempi olo kun nauttii täyttävän aamupalan. Pakko myöntää, näin kotona ollessa nenä kirjassa ei jaksa kovinkaan paljoa panostaa ulkonäköön joten suurin osa päivästä menee pyjama päällä meikittömänä:D ainakin rento lukuasu!

SAM_0861
SAM_0859
SAM_0862
SAM_0865
SAM_0874

Tänään olisi tarkoituksena hypätä Reetan matikan opetukseen, sillä nyt on vauhti päällä lukemisen kanssa! Illalla suuntaan vielä spinningiin rentouttamaan aivot päivän urakasta:) Mites teidän lukemisenne edistyy? Vinkkejä lukutekniikoihin? Millä tavoin jaksotatte lukemistanne?

love, Viivi

10 kommenttia

 1. Näyttää kyllä tosi hyvältä! Nyt rupes munkin tekeen mieli herkkuaamupalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikun vain aamuisin tekemään:D

   Poista
 2. OI nam! :P Croisantit on niin hyviä! Ja kätevää kun niihin sopii sekä suolainen että makea täyte (Y) Juu, ei suju lukeminen :D Itse kirjoitan keväällä terveystiedon ja hiihtoloma täällä poikaystävän kotona ei kyllä edistä pänttäämistä yhtään... :O Lukuintoa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Croisantit on kyllä herkkua! Ja tuntuu, että tää lukeminen rupee pikkuhiljaa tökkimään jos itse kullakin:DD muutaman viikon rutistus nii kaikesta on selvitty, lukuintoa sinnekkin päin!:)

   Poista
 3. Oi mikä herkku aamupala! :) Mulla on haaste sulle blogissa : http://mirtzuuu.blogspot.fi/.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥