Friday again

Heissan! Ja taas perjantai, kylläpäs viikot kuluvat äkkiä. Pelkästään tämän yhden viikon aikana, on tapahtunut ihan älyttömästi asioita, no okei ehkä musta vaan tuntuu siltä, mutta kuitenkin. Suunnilleen koko viikon oon vaan tuijottanut sinkkuelämää bokseja ja leffoja, jotka oon kavereilta saanut haalittua lainaan. Jotenkin on vaan niin täydellistä käpertyä sänkyyn ja pistää lemppari sarja pyörimään! 
SAM_1408

No oonhan mä nyt muutakin saanut aikaan, kun vaan kuluttanut sängyn pohjaa :D Sillä tää neiti meni optikolle, ja tuomionahan oli lasit. Jep, ihka oikeet silmälasit niiden "feikkilasien" sijaan mitä mullakin löytyy kaapista ainakin kahdet! 
SAM_1411

Tänään kuitenkin hieman rauhotuin ja pidin oikein pitkän ja rauhallisen aamun. En kiirehtinyt yhtään mihinkään. Ja kyllä, myönnän että tälläkin hetkellä istuskelen tässä koneen ääressä aamutakki päällä :D Joten tää päivä on pitkälti mennyt rentoutuessa cosmon ja herkkujen parissa.
SAM_1404
SAM_1400

Mites teidän viikkonne on sujunut? 

love, Viivi

4 kommenttia

 1. Oi itseäkin houkuttelisi uudet silmälasit :) olet näpsäkät lasit itsellesi valkannu;)
  Onkos tuo natural coden mineral bronze & blush hyvä? Oon monesti pyöritelly sitä kaupassa kädessä mut eipä ole tullut ostettua :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos, kyllä muutamat pokat käytin päässä ennenkuin parhaat löytyivät:D ja on kyllä hyvä, helppo kun siitä löytyy aurinkopuuteri että poskipuna:) suosittelen nappaamaan ens kerralla ostoskoriin!:)

   Poista
 2. Sarjojen kattominen on mustakin äärettömän kivaa ja rentouttavaa puuhaa! :> Mun pitäiskin joskus kattoo Sinkkuelämää-jaksot ihan boksilta. Telkkarista niitä on jo usemman kerran tullut katseltua, mutta vähän mietityttää, että oonkohan nähnyt kaikkia jaksoja.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itehän oon ihan koukuttunut sinkkuelämää-bokseihin. Pitäisi kyllä muitakin sarjoja alkaa keräämään bokseissa!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥