Be a child once

Tässäpä muutama kesäinen kuva viikonlopulta, jolloin saimme nauttia vielä ihanasta lämmöstä. Lauantaina siis istuskeltiin iltaa porukalla Katan luona nauttien muutamat kylmät siiderit rankan helteisen päivän päätteeksi :D Viikonloppuna ilma oli niin lämmin, että jopa minä vilukissa tarkenin koko illan hameella ilman sukkahousuja ja mahan paljastava paita päällä. 
Kesäillat ovat vain parhautta, sillä täällä Suomessa saamme nauttia melkein yöttömistä öistä ja ihanasta valosta myöhään iltaan. Ja lämmintäkin riittää myöhälle iltaan asti, joten kevyemmässäkin vaatetuksessa tarkenee :)

IMG_4252
IMG_4265 IMG_4257
IMG_4289
IMG_4384

Näitä kuvia ottaessa innostuttiin Tarun kanssa pomppimaan, kieppumaan ja juoksemaan ihan urakalla. Loppuillasta kamera olikin täynnä puoli epäonnistuneita kuvia mitä ihmeellisimmissä asennoissa :D Joskus sitä on vain kivata palata lapsen tasolle ja repäistä ihan kunnolla!

Mutta mitäs mieltä illan vaatetuksesta? Miten te vietitte viime viikonlopun lämpimät kelit?

love, Viivi

10 kommenttia

 1. Ihana toi hamonen, itselläkin tuollainen hakusessa, omistan vaan samantyylisen mekon. :) Toi toppi sopii tosi hyvin, tasapainoittaa tota hieman juhlallista hametta kivasti :)

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja kuvia ja ihanan kesäinen asu<3 tulisipa ne helteet pian takaisin, odotan kyllä itsekin niitä kesäisiä öittömiä öitä varsinkin sitten juhannuksena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli <3 ne on kyllä parhautta kesälle:)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia sinusta Viivi<3 Joskus kesällä pitää itsekin kyllä kesäyössä juosta, loikkia sun muuta kameran kanssa ♥

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana asu ♥ näistä kuvista huokuu kyllä iloisuus ja huolettomuus ♥ ihana!!!

  VastaaPoista
 5. Tulin kurkkimaan myös sun blogiin ja tykästyin kyllä itsekin niin, että liitympäs saman tien lukijaksi! :) Aivan ihana postaus tämä, niin kivoja kuvia!! :3
  allthelittleroyals.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥