Graduation-sneak peek

Lauantaina onkin aihetta juhlaan, sillä tämä tyttö selvitti lukion läpi ja on tyytyväisenä vastaanottamassa sen ihanan lakin. Ajattelin tulla antamaan pientä vinkkiä lauantain valmistujais vaatetuksesta. Kuten kuvissa ehkä näkyykin, päälle eksyy aika paljon valkoista. Tuli pieni kauhunhetki kun ajattelin että apua olen ihan kuin joku morsian, mutta ehkä vain omia höpöhöpö ajatuksia :D Sen verran voin paljastaa, että mekko on tilattu Nellystä ja kengät vaihtuivatkin Nellyn kengistä Skopunktenin korkoihin. 

SAM_1914
SAM_1913

Tällä hetkellä on ihanan rento fiilis vaatetuksen suhteen, kun kaikki tarvittava on hankittu ja asuakin kokeiltu useaan kertaan päälle. Enään pieni hiuskriisi vaivaa, iik. Perjantaille varasin valokuvausajan studioon. Ainakin onnistuneet kuvat saan, sillä viikonlopun ilma ei oikein suosi valokuvien ottoa ulkona.

Ovatko muut valmistuneet saaneet jo valmistelustressin vähemmälle?

love, Viivi

11 kommenttia

 1. Näyttääpäs kivalta toi sun mekko :) odotan jo lisää kuvia ♥ Onneksi olkoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitosta:) lisää kuvia saat viikonlopun jälkeen♥

   Poista
 2. Varsin hyvältä näyttää juhlapäivän asu! :) Valkoinen pitsi ei petä :D oikein paljon onnea ylioppilaalle! ♥

  VastaaPoista
 3. ihana mekko! mä oon just ihan päinvastasessa vaatetuksessa lauantaina - päätin pukeutua mustaan. vähän tässä on myös hiuskriisiä, mutta enemmän stressaa se valokuvauspuoli kun ei noi säät salli ja rahapussi huutaa tyhjyyttään niin tässä ei paljoa studiokuvia vedellä :D onnea sullekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) musta toimii myös hyvin! Toivotaan että ilmat paranee nii saat hyvät kuvat otettua:)

   Poista
 4. Täällä vaatetus+hiukset valmiina, jännittää vaan tuon sää, lauantaina vasta päätetään ovatko hikset auki vai kiinni. Onneksi sain töistä vapaata nyt loppuviikon, ei tarvitse jännittää, kerkeääkö tehdä kaikki ajoissa. :)
  http://vivereinmomento.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa kyllä huomattavasti kun on vapaat ja kaikki kriisit saatu alta!:)

   Poista
 5. Vautsi, hyvältä näyttää! Onnea vielä Viivi:3 ♥

  VastaaPoista
 6. vautsi miten ihanalta sun asu näyttää, tulet varmasti olemaan tyrmäävän kaunis! :) valkoiset asut kesän juhlissa on just täydellisiä :) ja paljon onnea valmistumisesta! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥