Miss Joy ilmoittautuu

Huomaatte ehkä pienen eron entiseen blogiin, tai sama blogihan tämä on mutta ohhoh, eri nimellä varustettuna! Blogin entinen nimi My Wonderland ei enään ollut juuri sitä minua. Joten olenkin tässä viime aikoina pohtinut ja pyöritellyt jos jonkinlaisia sanoja päässäni, ja lopulta ne oikeat riimit löysivät paikalleen. Lopputuloksena  siellä komeilee, ei ehkä kaikista luovin, mutta mulle juuri sopiva nimi. Blogin osoitetta en muuta, joten löydätte tämän samaisella osotteella edelleenkin. Samalla väkersin kesäisemmän bannerin teitä viihdyttämään. Miltäs uusi banneri ja nimi tedän silmäänne näyttää?

IMG-20130702-WA0008 Kiitos kaikille lukijoille, piristätte mun päivää teidän ihanilla kommenteilla ja saan ihan hirveesti tsemppiä ja motivaatio teiltä tämän blogin pitämiseen! 
Toivottavasti jatkossakin jaksatte lueskella mun höpötyksiä! Ootte ihania 

love, Viivi


10 kommenttia

 1. Tosi kiva toi uusi nimi ja ihana banneri <3 Jos sulla on aikaa, nii käy toki katsomassa uusi blogini osoitteesta jasminpinja.wordpress.com :) Ei ole tarkoitus mainostaa, vaan kertoa, että se on muuttanut :)

  t. entinen kauneudesta urheiluun -blogin pitäjä

  VastaaPoista
 2. kiva toi uus nimi ja banneri myöskin! :) itsekin oon monesti miettinyt blogini nimen vaihtoa, mutta en ole taas keksinyt parempaakaan vaihtoehtoa nykyiselle joten ehkä se jää vielä muhimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) juu, mäkin mietin tosi pitkään joten antaa muhia rauhassa niin kyllä se sieltä vielä tulee:)

   Poista
 3. Blogin uusi nimi on ihan nappi valinta :) ei sillä että edellisessä mitään vikaa olisi ollut :) ja mitä banneriin tulee, todella kiva ♥ jatka blogiasi samaan malliin :))♥

  VastaaPoista
 4. perfect name & toi banneri on ihan älyttömän nätti! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana että vihdoinkin keksit sen nimen! ♥ Ja on tosi hyvä ja mieleenpainuva;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥