Klassinen musta-valkoinen

Viime perjantaina saatiin vihdoinkin päätökseen viimeisitkin pääsykokeet, ja viikonlopun viettelinkin Tampereella ystävän kanssa. Vihdoinkin on hieman aikaa tehdä muutakin kuin olla nenä kirjassa tai stressata lukemisesta! Vaikka aikaa tuntuu olevan reilusti, niin jotenkin koko ajan on sellainen fiilis että kiire joka suuntaan. 

SAM_1960
jakku - H&M ( kirppari) / paita - Veromoda / farkut - Ginatricot / balleriinat - Kookenkä / laukku - Guess /  korut - Guess, Nomination / vyö - Pieces
SAM_1988
SAM_1980
SAM_1999

Ajattelin tulla julkaista koneen kätköihin jääneet asukuvat toissa viikolta. Näissä keli onkin astetta viileämpi verrattuna siihen mistä viime päivinä olemme saaneet nauttia. Päällä onkin yksinkertaisen klassinen combo, mustaa ja valkoista. Vyöt piristävät huomattavasti asua, joten ruskea vyö lanteilla tuo kivaa pirteyttä :)

Mitäs tykkäätte asusta? 

love, Viivi

7 kommenttia

 1. tosi kiva tuo jakku ja muutenkin simppeli asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi mikä ihana asu! :) Ja mielettömän kiva blogi! ♥ Jos tarkoituksesi on ollut saada banneri valkoisella taustalla, tallenna se png. muodossa ja lisää uudestaan sit, nii johan pitäs pelittää! :)
  Jään seurailemaan tätä jatkossakin, tykästyin!

  Olis huippua jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Kommentteja kun on aina kiva antaa ja saada, eikö! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ja juu bannerin haluaisin valkoisena, kiitos vinkistä!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan simppeli asukokonaisuus :) hyvältä näyttää<3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥