Valkolakkinen tyttö

SAM_2135

Palataanpas hieman viime viikonloppuun eli ylioppilasjuhliini. Ylppärit sujui mukavasti, lakitus tilaisuus oli hieno mutta kesti tosi pitkään. Mekon juhliin tilasin Nellystä. Valkoinen väri oli tänä vuonna aika monen suosiossa ainakin täällä Kuopiossa ja useampi valkoinen mekko tuli bongattua valmistuvien päältä. 

SAM_2111
SAM_2169
SAM_2155

SAM_2219

Tällä hetkellä olo on ihanan vapaa kun on saavuttanut yhden etapin elämässään, valkolakin. Tällä hetkellä tämä tyttö ei voisi olla tyytyväisempi, ja pakko myöntää että aina kun vilkaisen tuota ylioppilaiden kruunua se saa hymyn mun huulille :) Ilta jatkuikin jatkojen merkeissä joita vieteltiin Puikkarissa! Onnea vielä muillekin ylioppilaille, olette lakkinne ansainneet! 

Miten teidän juhlanne sujuivat? Minkä väriseen mekkoon te pukeuduitte valmistujaisissanne?

love, Viivi

7 kommenttia

  1. Onnittelut valkolakista! Tosi kauniin mekon olet löytäny, tuo sifonkihelma on ihana! Nellystä löytyy kyllä upeita mekkoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Nelly on kyllä mekkojen mekka!

      Poista
  2. paljon ONNEA ja voi kun oot kaunis noissa kuvissa<3 ihana mekko myös! :)

    VastaaPoista
  3. Saatkin olla ylpeä :)♡ valkolakki on yks hieno etappi elämässä :)♡ ihana tuo sinun mekkosi :)♡ kauniita juhlakuvia :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut valkolakista! <3 lämmöllä muistelen omiakin juhlia, joista on (hui!) jo kolme vuotta! Toivottavasti sunkin päivä oli kaikin puolin ikimuistoinen! Oot ollu tosi kauniina :) mekko sopii hyvin lakkiin! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥