BLOGIHAASTE

blogihaaste

Sain tämän haasteen ja palkinnon Tuulilta ja Jasminalta, kiitos tästä

SÄÄNNÖT:
1. Postaa palkinto blogiisi.
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkitä takaisin hänen bogiinsa.
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.
5. Nimitä 11 bloggaajaa, joille haluat tämän palkinnon antaa.
6. Ilmoita ehdokaillesi, että olet nimennyt heidät.

Olen kerran tehnyt tämän haasteen aiemmin, mutta koska siitä on jo aikaa päätin tarttua haasteeseen uudestaan!:)

11 FAKTAA MINUSTA

1. Pelkään edelleenkin ukkosta, oikeastaan juuri sitä kovaa jyrinää. Eihän se mitään tee, mutta se ääni on vain niin kova. Salamoissa ei ole mitään vikaa, ne kyllä kestän vaikka nehän ne juuri ovat jotka satuttavat jos kohdalle sattuu. En mistään hinnasta olisi yksin kotona ukkosen aikaan!

2. Minulla on tulossa välivuosi ja tällä hetkellä mulla ei ole mitään hajua mitä haluan tulevaisuudessa opiskella. Toivotaan kuitenkin, että tämän vuoden aikana selviää ensi vuoden hakusuunnitelmat :) Suunnitelmissa siis välivuodelle on töitä ja jonkin näköistä opiskelua.

3. En ole ikinä käynyt kunno festareilla, kuten esimerkkinä vaikka ruisrockissa, ilosaaressa tai summer up tyylisessä. Pikku tapahtumia on kyllä tullut kierrettyä, mutta se huippu ja ihana festari puuttu vielä listalta! Jospa tänä kesänä tai viimeistään ensi kesänä tulisi käytyä!

4.  Mun näkö on huono, mikä ärsyttää. Nään tosi huonosti omasta mielestäni vaikka vahvuudet eivät ole suuret, ja aina saa siristellä silmiä ja tiirailla että jotain näkisi. Sainkin viime keväänä lasit, mutta jotenkin niitä tulee pidettyä tosi harvoin ja se ärsyttää mua koska sitten en näe :D piilarit on ehdottomasti hankittava joskus!

5. Oon lentänyt tasan kaks kertaa, Englantiin ja Turkkiin ja nyt mulla on lentopelko. Ensinmäisellä kerralla kun lentokoneessa olin, ei minkäänlaista pelon tunnetta, mutta ennen Turkin matkaa tuli katsottua teeveestä lentotapaturma ohjelmaa, ja eikös siitä sitten se lentopelko alkanut! Lentokoneella kyllä tulen vielä
matkustamaan, pitää vain voittaa tämä pelko :D

SAM_2473

6. En viihdy kovin hyvin ihmisten ilmoilla meikkia tai edes kotonakaan. Mun kulmakarvat ja ripset on tosi vaaleat eli ne eivät näy yhtään mihinkään :D Joten mun on melkein aina pakko sipaista hieman kulmaväriä kulmiin ja kerros ripsaria. Mutta joskus rakastan oleilla ilman meikkiä, ihan freesinä! :D

7. Omistan pianon, vaikka en osaakkaan sitä soittaa :D Joskus olin intoa täynnä opettelemaan pianon soiton, mutta se sitten vähän jäi. Olisi kyllä kiva opetella vielä joskus edes jotain sillä soittamaan ettei ihan turhan panttina veisi tilaa huoneesta :D

8. Olen tällä hetkellä koukuttunut sinkkuelämää -sarjaan ihan totaalisesti. Vaikka sain juuri päätökseen viimeisen kauden, aloin seuraamaan kyseistä sarjaa uudestaan telkkarista alusta asti, hah :D

9. Suutun ihan tosi harvoin. En oikeastaan ikinä suutu kellekkään, ja jos suutun niin yleensä en näytä sitä tai asia unohtuu samantien :D En osaa suuttua tai olla pitkävihainen. Yleensä ärsyttävät asiat annan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

10. Mun oikea hiustenväri on ihan hirvee, sellainen maantieharmaa eli aika väritön. Sen takia mun päässä on aina jonkunnäköstä väriä ja tälläkin hetkellä suunnitelmissa muuttaa hieman kuontaloa koska kyllästyn myös aika nopeesti tiettyyn. Nuorempana mun hiukset onkin olleet tumman ruskeat, blondit ja jopa punaiset!

11. Inhoon laittaa jalat pohjaan uidessa. Oikeastaan ikinä en laita jalkoja pohjaan uidessa paitsi kävellessäni veteen. Musta on jotenkin tosi pelottavaa ja inhottavaa tunkee jalat niin syvään ja varsinkin jos pohja olisi vielä mutainen, yök!:D


Koska sain haasteen Tuulilta että Jasminalta, ajattelin vastata puoliin Tuulin esittämiin kysymyksiin ja puoliin Jasminan esittämiin :) 

5 & 5 VASTAUKSET

1. Mitä aiot vielä tänä kesänä tehdä?
- Ainakin ottaa aurinkoa, rentoutua ja heittää pienen kesälomareissun!

2. Miten kuvailisit tyyliäsi?
- Hmm, sanoisin että aika tavallinen ripauksella naisellisuutta :D Tykkään aika yksinkertaisesta ja elegantista tyylistä, joten sellaista minun päälläni ( varmaan ) nähdään.

3. Lempiherkkusi?
- Ehdottomasti suklaa! Ja tietyt leivonnaiset ovat myös suurta herkkua :D

4. Jos voisit antaa jonkin neuvon 15-vuotiaalle itsellesi, mikä se olisi?
- Antaisin itselleni fiksun neuvon, panosta kouluun nyt ja tulevaisuudessa! Ei sillä, että koulu olisi mennyt  penkin alle, mutta ei tarvitsi nyt myöhemmällä iällä tehdä niin paljoa työtä opiskelun eteen :)

5. Elämäsi tärkein saavutus?
- Varmasti se, että sain valkolakin päähäni keväällä lukion loputtua :) 

SAM_1913
_________________________________________________________________________

1. Minne matkustaisit nyt, jos kaikki olisi mahdollista?
- Lähtisin todennäköisesti johonkin kaupunkilomalle, kenties Yhdysvaltoihin päin. Tai johonkin Afrikan vähävaraiseen kylään tutustumaan heidän elämäänsä, koska sinne ei niin vain mennä :D 

2. Jos saisit toivoa 3 mitä tahansa asiaa, niin mitä ne olisivat?
- Hmm, aika paha :D Toivoisin kyllä rahaa, pitkää ikää ja terveyttä.

3. Millainen voisi olla unelma päiväsi?
- Unelmapäiväni voisi olla sellainen jossa saisin herätä rauhassa jostain ihanasta maasta kuten Ranskasta, syödä ihanan aamupalan, kuljeskella ympäri kaunista kaupunkia, nautiskella olosta, sellainen voisi olla unelma päiväni♥

4. Mitä onnellisuus tarkoittaa sinulle?
Mulle onnellisuus on sitä, kun kaikki on hyvin. Naurattaa, hymyilyttää eikä mieltä paina mikään. Eri asiat saa ihmiset onnelliseksi, minulle niitä ovat esimerkiksi perhe, poikaystävä ja ystävät :)


5. Kerro muutama suunnitelma loppuvuodelle 2014 ?
Suunnitelmissa olisi ehkä hieman ainakin opiskella, käydä reissaamassa jossain päin Suomea ellei jopa rajojen ulkopuolella ja odottaa muru armeijasta, ainakin tälläisiä :)
11 KYSYMYSTÄ HAASTETUILLE

1. Mikä on paras muistosi tältä kesältä?
2. Minne matkustaisit juuri nyt jos saisit vapaasti päättää?
3. Jos voittaisit lotossa miljoonia, mitä tekisit rahoilla?
4. Mitkä ovat parhaita piirteitä ystävissäsi?
5. Milloin ja miksi aloitit bloggaamaan?
6. Mitä puet mieluiten päälle kotona ollessasi?
7. Oletko kiertänyt festareita tänä kesänä vai aiotko vielä mennä? Jos olet, niin mitä ?
8. Mitä lähitulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
9. Kuvaile luonnettasi 3 sanalla.
10. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi ?
11. Mitä asioita kammoksut tai pelkäät?

HAASTAN MUKAAN SEURAAVAT BLOGIT


love, Viivi

4 kommenttia

 1. kiva että teit tän haasteen, tätä oli kiinnostavaa lukea! :)
  ja tietäisit kuule miten sokea mie oon, yks päivä kävin vielä suihkun jälkeen lähikaupassa hakemassa aamuksi maitoa kahviin ja herranjumala en meinannut eteeni nähdä! :D tai siis joten kuten joo, mutten ymmärrä miten joskus oon pärjännyt ilman mitään piilareita tai laseja ja ajanut vielä mopolla ilman niitä :DD käytän siis piilareita lähes joka päivä ja oonkin miettinyt että vois jossain vaiheessa ostaa myös ihan lasit -sellaiset joita kehtaisi myös käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah voi sinua:D No onneks mä suhkot hyvin vielä nään, mutta jos pientä tekstiä pitää kaukaa lukee niin ei mitään mahiksii :DD

   Poista
 2. Hihi, täällä toinen joka vihaa mutapohjia yli kaiken! Myös jos pohjassa tuntuu jotain levää tai muuta, hyi hyi :D ihana postaus ja kivoja nämä faktat susta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä, muta ja kaikki levät hyi!:D kiitos:)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥