Where to follow?

Hei nyt kun mäkin olen vähän päässyt jyvälle näistä sosiaalisen median ja kaiken mahdollisen tietokone internet hömpötyksen saloista ajattelin vinkata teille muutamasta sivusta mistä esimerkiksi mun blogin ja muidenkin blogit voi löytää helposti.
Bloggerin kauttahan blogeja ei pysty etsimään, mutta seuraamaan kyllä ( sanokaa jos oon ihan väärässä ja elän vielä jossain pimennossa tästä asiasta ), joten oman blogin näkyvyyttä lisätään muiden sivujen kautta. Itseasiassa vasta äskettäin perehdyin Blogloviniin tarkemmin ja vitsit sieltä löytyi kaikki niin kätevästi! Bloglovinin kautta on kyllä helppo selailla blogi postauksia pikaisesti ja ainakin Samsungin puhelimiin jonkun näköisen bloglovin sovelluksenkin saa eli tadaa vitsit miten vaivatonta! Kerkesin testailemaan tuota sovellusta jo, ja toimii älyttömän hyvin, joten eikun lataamaan!

PicMonkey Collagek
Sitten toinen aika vaikuttava media, facebook. Facebookista löytää kaiken ja nykyään omalle blogilleen voi jopa perustaa omat sivut. Tykkäämällä lemppari blogisi facebook sivuista, pääset seuraamaan blogin tapahtumia reaaliajassa!
Joskus tai oikeastaan aika usein olen aika laiska käyttämään sosiaalista mediaa, mutta nyt kyllä teen siihen kunnon ryhtiliikkeen. Somesta nykyään kun löytyy kaikki niin helposti.
Jotta teille lukijoille olisi mahdollisimman helppoa päästä käsiksi blogini sisältöön, päätin, että blogin facebook sivuja tulen päivittelemään useammin ja suosittelen että jos käytätte bloglovinia käytte klikkailemassa bloglovinin sivuilla "follow" nappia niin näette uusimmat julkaisut heti!:)

Eli tästä tykkäämään blogini facebook sivuja :


Ja tästä pääset seuraamaan blogia Blogloviniin :


love, Viivi

ps. linkkailkaa kommenteihin bloginne bloglovin osoitteita, jos bloginne siellä on. Seurailen sen kautta liikenteessä ollessa!:)

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥