Wine Festival 2014

Tiistaina poikettiin Kuopion viinijuhlilla, koska esiintyjänä siellä oli Cheek. Tilaisuus nähdä Cheek livenä, ei vain voinut jättää välistä vaikka sää ei suosinutkaan viinijuhlan juhlijoita. Ilman takia ilta kuluikin villakangastakki päällä ja lapaset käsissä. Muuten ilta olikin aivan huippu, nautiskeltiin lasi viiniä sivistyneesti ja rupateltiin niitä näitä. Cheekin esiintymisen aikana pieni sadekkaan ei enään haitannut, sillä niin ihanaa katsottavaahan se oli♥ 

SAM_2490
SAM_2492
SAM_2496
SAM_2498
SAM_2506

Huomenna olisi tarkoitus poiketa viinijuhlille uudestaan kaveriporukalla, tällä kertaa katsomaan Kaija Koota. Ennusteiden mukaan ilma olisi hieman parempi ja saataisiin nauttia ehkä jopa helteestä. 

Oletteko te käyneet Kuopion viinijuhlilla? Minkälainen sää teille on sattunut festareille pahimmassa tapauksessa?

love, Viivi

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia, onneksi itsekin pääsee lauantaina nauttimaan Viinijuhlista ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Nyt kun taas huomasin että Cheek ollut esiintymässä, ei malttaisi millään odottaa reilun kuukauden päästä olevaa stadionin keikkaa, äää apua!
  En oo koskaan käyny Kuopion Viinijuhlilla, mutta kuullostaa kivalta ja esiintyjätkin tuntuvat olevan tasokkaita ;)

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas sinä pääset Cheekin stadionin keikalle! Ja jos Kuopiossa päin tulee oltua näin viinijuhlien aikaan, suosittelen kyllä käymään:)

   Poista
 3. Oii ihania kuvia ♡♡ näin cheekin juhannuksena kalajoella ja oon vieläki ihan hymyä kun mietin keikkaa :))♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) sama täällä, Cheek kyllä saa hymyn huulille!

   Poista
 4. Viinijuhlat kuulostaa ihan huipuilta! En oo edes tiennyt, että sellaisiakin on!? :DD Cheekin näin myös ekaa kertaa lauantaina Summer Upissa, ja vaikken siitä aiemmin ole kauheasti välittänyt, niin pakko sanoa, että yksi parhaimmista keikoista missä oon ikinä ollut!! Niin karismaattinen esitys ja koko yleisö oli ihan fiiliksissä. Taidampa tästä lähtien tykätä Cheekistä vähän enemmän.. ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥