KALAJOKI

Alkuviikosta suunnattiin koko perheen voimin kohti Raahea lomailemaan viimeiset kesälomat mummolaan. Jotta kaiken näistä hellepäivistä saisi irti poikettiin keskiviikkona Kalajoen kuuluisilla hiekkasärkillä. Ai että sitä hiekan määrää ja pitkää rantaa. Aurinko paahtoi taivaalta pilvien lomasta ja merivesi oli niin lämmintä että kun uimaan meni, ei olisi malttanut lähteä pois!

SAM_2811
SAM_2810
SAM_2831
SAM_2846

SAM_2825
SAM_2837
SAM_2848
SAM_2859
vadelmia mummun pensaista,nam!

Kalajoki oli täynnä kauniita loma-asuntoja ja vuokrattavia kerrostalo huoneistoja. Vannoin, että ensi kesänä tulen varmasti tänne ja vuokraan vaikka kokonaiseksi viikoksi loma-asunnon ja nautin hienosta hiekasta, lämmöstä ja merivedestä. 

Oletteko te ikinä vierailleet Kalajoella?

love, Viivi

12 kommenttia

 1. ihania kuvia :)<3 jotenkin niin huippua lukea kun oot käyny raahessa ja kalajoella, kun itse asun Pyhäjoella (tai siis lapsuuden kotini, jossa oon asunut 19 vuotta) ja ootte just ajanut siitä varmasti ohi :D Käyn myös tosi useasti kalajoella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ noniin, kalajoki on kyllä niin kaunis paikka että jos lähempänä vain asuisi niin varmasti kävisin itsekin useammin!:)

   Poista
 2. itse olen käynyt joskus kerran aikoja sitten kalajoella iskän ja sisarusteni kanssa, mutta olin silloin varmaan joku 5-6 vuotias? :D muistan kyllä ne ihanan pitkät hiekkarannat ja pitkälle yltävän lämpimän ja matalan veden, oli kyllä upea paikka minne olisi kiva mennä joskus uudestaankin! :) ihania kuvia oot räpsinyt!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että edes joskus olet käynyt, nyt vanhempana vain uudestaan:) kiitos<3

   Poista
 3. Ihania kuvia taas kerran! Ite en ole koskaan käynyt Kalajoella, mutta ehkäpä korjaan asian ensi kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja suosittelen käymään, kesällä kalajoki on varsinkin kauneimmillaan:)

   Poista
 4. Kalajoki on niin ihana paikka! Olin tänä vuonna viikon ja ens vuonna pari viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij onpas kiva, nautihan siellä olosta:)

   Poista
 5. Itse en ole koskaan käynyt kalajoella, mutta olen kuullut siitä niin paljon, että pakko kyllä joskus päästä käymään. Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia Viivi ♥ Voi mäkin haluisin käydä Kalajoella kun ei ikinä oo tullu käytyä:D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥