TRENCH COAT

SAM_3209
SAM_3245
SAM_3235
SAM_3210
Oijoi mikä blogihiljaisuus mulla on ollut käynnissä. Jotenkin aika menee nin hurjaa vauhtia, pitää juosta koulussa, salilla, lenkillä ja hoitaa asioita! Mutta toisaalta on niin ihanaa kun on jonkunlainen rytmi elämässä♥ 

Tämäkin viikko on aikalailla buukattu täyteen jos jonkinmoista menoa. Salikortti loppuu tämän kuun lopussa, joten pitää käyttää hyväksi viimeisetkin treenimahdollisuudet Fressillä. Lenkillekin olen itseni saanut pakotettua, joten urheilullinen elämä täältä tullaan!

Mutta tässäpä teille kuvapläjäys mun aika uutukaisesta trenssistä, minkä bongasin siis alennusmyynneistä :) Trenssi on malliltaan aika pitkä, joten sen seuraksi sopivat hyvin korolliset kengät, mutta yhtä hyvältä kyllä näyttää balleriinat jalassakin. Beigen sävyinen takki ja huivi sopivat mielestäni nätisti yhteen :)

Mitäpä mieltä te olette tästä takista tai ylipäätänsä trensseistä?:)

love, Viivi

10 kommenttia

 1. Tosi ihana asu! Korot sopii tuohon täydellisesti :) Itse lyhyenä ihmisenä en oikein vielä syty trensseihin, mutta ehkä joku päivä :P

  jasujasu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oiii odotinki kuvaa tuosta ihanuudesta päälläsi ♡♡ näyttää super hyvältä :)♡ ja nuo korot kruunaa vielä kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 3. Upea asu, sopii todella hyvin sulle:)

  VastaaPoista
 4. miekin haluisin jonkun tuontyyppisen trenssin, siun päällä toi näyttää ihan tosi kivalta!! :) muutenkin ihana asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän tuollainen pitää sinun hommata !;D kiitos Tuuli♥

   Poista
 5. Siinä se takki nyt on, upee! Sopii sulle niiiin hyvin! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥