SIMPLE WAY TO DRESS

Nämä kuvat otettiin jo viime viikon sunnuntaina, kun pääsin testailemaan uutukaisia vaatteita Seppälän ostosreissulta. Sunnuntai pukeutumisen pääasia on ehdottomasti rentous ja siksi housut saivat jäädä kaappiin ja valitsin päälleni uudet legginsit ja pitkän paitamekon. Ilma viime sunnuntaina oli tosi viileä tuulen takia ja siksi mulla onkin takki useassa kuvassa harteilla.
Paitamekossa oleva vyö sopii kivasti vaalean ruskeiden legginsien kanssa ja mustat saappaat tuovat kivasti ryhtiä asuun.
SAM_3892
 PAITAMEKKO - SEPPÄLÄ
LEGGINSIT - SEPPÄLÄ
SAAPPAAT - SOKOS
TAKKI - H&M
KORUT - NOMINATION, PIECES
SAM_38977
SAM_3900
SAM_3902
PicMonkey Collageleg
SAM_3884

Tykästyin tähän yhdistelmään hirmuisesti, koska se on mielettömän rento päällä ja vaihtamalla vain alaosaa asusta saa moneen tilanteeseen sopivan. Pitkästä aikaa myös jaksoin väkertää itselleni nutturan himo isosta donitsista :) Huomenna meillä onkin viimeinen koulupäivä ennen työharjoittelua, ah rentouttavaa päästä hetkeksi pois koulustressistä vaikka työharkka varmasti niitä tuokin yhtä paljon tullessaan, mutta vaihteluhan virkistää!

Iskeekö tämän tyylinen asu teihin?

love, Viivi

ps. klikkailkaahan itsenne tykkäämään Miss Joy :n facebook sivuista blogin sivubannerista!

18 kommenttia

 1. Iskee kyllä muhun kovasti :)<3 Paitamekko näyttää niin hyvältä sun päällä ja tuo nuttura passaa hyvin tähän kokonaisuuteen<3

  VastaaPoista
 2. Oii, tosi kiva asu! :) Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana asu! Paitamekko on tosi ihana:3 Muutenkin mustan ja beigen yhdistelmä sekä asun ykinkertaisuus on kiva vaikka itse tykkäänkin näyttävistä kokonaisuuksista:) Välillä yksinkertainenkin on kaunista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin ne sopi kivasti yhteen:) yksinkertainen on minun mieleen:)

   Poista
 4. Itse pidän eniten juuri yksinkertaisista asukokonaisuuksista, mitkä ovat klassisen tyylikkäitä. Tai asussa ei saa olla "liikaa juttuja". Olipas hyvin selitetty :D Mutta kuitenkin, tuo yhdistelmä toimii sävyiltään ja hyvältä näyttää kokonaisuus!! Ja ihana nuttura! Pitäisi itsekin väsäillä donitsiin joku päivä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelen, ei "liikaa juttuja", yksinkertaisuus iskee muhun!:) Kiitos Jasmina:)

   Poista
 5. Tää on ihan huisin upea asu ! Noi leggarit on kivat kun on tollasta kuviota :)

  VastaaPoista
 6. oiii tosi kiva asu<3 nuo saappaat näyttää ihan täydellisiltä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥