MAHOGANY BROWN

Tosiaan viikko sitten sanoin heipat mun vanhalle hiusvärille ja heitin uutta väriä päähän. Mua rupes todella ärsyttämään se hirveä juurikasvu, mikä oikeastaan johtui vain omasta laiskuudesta värjätä se :D Mutta yleisestikin olen tykännyt vaihtaa ilmettä usein ja kyllästynkin nopeasti edelliseen väriin. Muutoksen ei ikinä tarvitse olla mikään suuri, esimerkiksi raidat riittävät loistavasti luomaan uutta ilmettä!

SAM_3915
SAM_3308
SAM_3937

Talvea kohden halusin koko ruskean sävyn päähäni, joten päädyin pitkän pohdinnan jälkeen, kuparin- ja mahonginruskean väliltä, Loreal Preferencen mahonginruskeaan sävyyn. Kupari olisi saattanut vetää mun päästä tosi punertavan, mikä toisaalta ei varmasti olisi ollut hullumpi! Mahonginruskeassa on kuitenkin pientä punertavuutta, mitä juuri halusin.
Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sen tasaisuuteen, sillä mun hiuksissa oli ainakin viittä eri väriä ja sävyä sillä hetkellä kun värin päähän tungin. Myöhemmin saatte varmasti parempaa kuvamateriaalia väristä!

Mitä mieltä olette uudesta väristä? Tuleeko teidän usein vaihdettua ilmettä värjäyksellä?

love, Viivi

20 kommenttia

 1. vauuu!! aivan älytön muuton! <3 uusi väri näyttää ihan mielettömän hyvältä! <3 Odotan innolla, että nään lisää kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia, itsekin tykkään tästä ihan hirmuisesti!♥

   Poista
 2. On kyllä super ihanan näköinen!!!! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Upee väri..AIka harvoin vaihdan sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) joillekkin sopii hyvin tietty väri joten turha silloin lähteä edes vaihtamaan :)

   Poista
 4. Kylläpä näyttää hyvältä Viivi, nyt on mielestäni parempi kuin ennen:3 ♥ Aika harvoin - niinkun varmaan tiedät - niin hiusväriä tulee mun vaihdettua vaikka tekisi mieli kovasti välillä:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata♥ vihoinkin sain sen ärsyttävän ruman juurikasvun pois :D rohkeasti vain vähän muuttelemaan, ei mitään isoa tarvitse tehdä:)

   Poista
 5. Oi että, näyttää kyllä tosi hyvältä tuo väri ! Iso muutos edelliseen :) Tykkäsin kyllä edellisistä hiuksistasikin tosi paljon, mutta vaihtelu virkistää aina. Ja itseään se alkaa häiritsemään helposti, jos hiuksissa on paljon eri sävyjä. Ihana kun sinun hiukset on tuollaiset kiiltävät ja paksut, minäkin haluan :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin!:) Itsekin tykkäsin kyllä edellisestä väristä, mutta pieni vaihtelu on kivaa:)

   Poista
 6. Ihana banneri!!! <3 <3 ja upeet hiukset. Itelläki tuntuu, että pakko vähän laittaa hiuksiin jotain tummempaa sävyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tania!♥ eikun vain laittelemaan!:)

   Poista
 7. Wow mitkä hiukset, ihanat! Ja tuo banneri on myös todella kiva :)<3

  jasujasu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. oi, lopputuloksesta tuli tosi hyvä! :) ihanan terveen näköiset hiukset siulla♥ uusi banneri on myös tosi ihana!♥

  VastaaPoista
 9. vau upee lopputulos!! todella kaunis sävy :)

  VastaaPoista
 10. Tosi hyvä lopputulos, sulle sopii todella hyvin tumman ruskea väri :-) itselläkin on edessä värjäys, edelleen kahen vaiheilla meniskö kampaajalle vai värjäiskö vielä kertaaleen kotosalla :-)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥