GINGERBREAD HOUSE

Moikka! Reissu Helsinkiin on startannut ja tässä juuri heräillään Hyvinkäällä. Eilen tulimme J:n kanssa junalla Tikkurilaan, ja käytiin pyörähtämässä J:n sukulaisten luona  illasta ja siitä huraurettiin vielä tänne Hyvinkäälle yöksi. Tämän päivän suunnitelmani olisi sitten suunnata Helsingin keskustaan, missä päivä kulutetaankin joululahjojen oston ja joulutorin ihastelemisen merkeissä, mikä oli juurikin suuri syy siihen miksi Helsinki houkutti juuri nyt niin paljon! Sovin myös, että treffailen ihanaa serkkuani kahvittelun merkeissä kun häntä niin harvoin tulee nähtyä:)

SAM_42166

Mutta tarkoituksena mulla oli tulla esittelemään teille se ihastuttava piparkakkutalo joka me saatiin J:n kanssa kasaan viikonloppuna ja josta on kyllä kuultu täällä blogin puolella jo kaikenmoisia lupauksia sen hienoudesta ja koossa pysymisestä :D Pakko kyllä myöntää, että ikinä en näin helposti ole saanu piparitaloa kasaan! Olin siis ostanut valmiit muotit Ikeasta, joissa oli "lovet" mitkä vain pujotettiin toisiinsa ( katso kuvasta!) ja tadaa, talo pysyi kasassa ilman mitään sokeriliimoja. Talon kasaaminen on tuntunut niin työläältä, että juuri sen takia teko on jäänyt kokonaan aiempina jouluina, mutta onneksi Ikea pelasti ja keksi nämä simppelit muotit!

SAM_42122
SAM_42133
SAM_42200
SAM_42211
SAM_42222
SAM_42233

Itsenäisyyspäivä lauantai aamupäivästä leivoin palat valmiiksi ja niiden jäähdyttyä päästiin itse koristeluun. Tarkkaa suunnitelmaa koristelun suhteen ei ollut ja siltä talo näyttääkin!:D Koristeina toimivat perinteiset valkoinen ja punainen sokerikuorrute ja ranskanpastilli karkit. Olo oli kuin pikkulapsella jouluna kun sai koristella talosta mitä mieluisimman. Meidän piparkkutalosta tuli ainakin meidän näköinen ja minusta ainakin hemmetin hieno!:D Oletteko te leiponeet piparkakkutaloa tänä jouluna? Mitäs tykkäätte meidän luomuksestamme?

love, Viivi

16 kommenttia

 1. Oiii mikä syötävän herkullinen piparkakkutalo<33

  VastaaPoista
 2. Ihan SUPERSÖPÖ♥ Pitäisiköhän itsekin värkätä piparitalo tänä vuonna...

  VastaaPoista
 3. ihana piparkakkutalo!<3 omat hermonihan eivät tuollaisen väkertämiseen edes riittäisi, siksi noita onkin parempi ihailla noin muiden tekeminä..;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli♥ tuohon ei kyllä hermot mennyt mikä oli kyllä aika ihme, ehkä helpot muotit auttoivat asiaa:D

   Poista
 4. Olenkohan koskaan nähnyt mitään yhtä söpöä, ihana! <3

  VastaaPoista
 5. Ihan tosi hieno!!! <3 raskiiko tuota ees syyä joulun jälkeen??!! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! no niimpä, voi olla että jää syömättä :DD

   Poista
 6. Vähänkö hieno! :) Ei vaan minulta onnistuisi.. :D Oon kerran yrittänyt enkä varmaan enää toista kertaa jaksa yrittää kun meni kaikki ihan pieleen ! hhe

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥