GLITTER GEL NAILS

Hyvää viikonalkua ihanat!♥ Näin maanantain kunniaksi voisin jakaa teille vähän kuvia mun viime kuun geelikynsi väkerryksistä. Mulla oli hieman taukoa geelikynsistä jokunen aika sitten, mutta marraskuun alussa taas innostus niihin iski. Mun kynnet on ihan mielettömän lyhyet, oikein ärsyttää! Niihin ei saa oikein mitään hienoa saa tehtyä :/ Mutta kovalla työllä tälläkin hetkellä niitä kasvatellaan! Kynsissä mun heikkous on kimaltavuus eli voitte varmasti arvata että glitterkynsiä siis luvassa, hih!
Nämä ensimmäiset kulta-glitteriset kynnet tekaisin oikein pikavauhtia, eikä niissä hirveästi ole mielikuvistusta käytetty:D ja eihän mun lyhyisiin kynsiin oikein mitään hienoa saakaan taiottua, joten eiköhän kelpuuteta nämä yksinkertaiset kultakynnet! Halusin ehkä hieman jotain jouluista jo kynsiin marraskuussa, mutta punainen tuntui silloin vielä liian jouluiselle ( halusin säästää ne ihanat punaiset kynnet jouluksi!). Tein perus kultaiset glitterkynnet liukuvärjäys tyylillä ja sipaisin yhden timantin nimettömiin.
SAM_39466
SAM_39477

Nämä toiset kynnet väkersinkin itselleni ennen pikkujouluja ja näistähän sitä punaista sitten löytyy!♥ Mulla oli ihania inspiraatio ideoita kynsiin tuolloin, mutta eipä näihin nysiin edelleenkään mitään kummoista tehdä ja ehkä pieni laiskuuskin siinä iski, joten aika simppelillä mentiin. Mutta koska harakka rakastaa kaikkea mikä loistaa, en voinut vastustaa laittamasta jokaiseen kynteen kunnon rykelmää hopeisia timantteja! Muuten koko kynnen pinta on punaista glitterhilettä.

SAM_42011
SAM_42055

Ennen joulua olisi vielä ihana tehdä oikein mahottoman ihanat joulukynnet, mutta katsotaan miten aika ja motivaatioa riittääkään. Voipi kyllä olla, että näillä kynsillä mennään joulun ajan. Odotan vaan, että mun kynnet pikkuhiljaa saisi vähän enemmän mittaa niin pääsisi pääkopan inspiraatio varasto käyttöön, nimittäin niin ihania kynsiä on tuolla netissä tullut vastaan että tekisi mieli toteuttaa joka ikinen idea!♥ Mutta mitäs tykkäätte näistä kynsistä?

love, Viivi

15 kommenttia

 1. Ihanat noi punaset timsku kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Punaiset iski minun silmään ehdottomasti! Osaat ottaa tosi hyviä kuvia kynsistä, kun monesti ne näyttää tönköiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!:) omien kynsien kuvaaminen on kyllä haastavaa puuhaa:D

   Poista
 3. vautsi, tykkään kyllä paljon molemmista kynsistä!<3 miullakin on kauhean lyhyet kynnet, tai sitten jos ne sattuu edes vähän kasvamaan niin johan mie töissä kolhaisen ne johonkin että ne lohkeaa :D argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli!♥ juurikin näin, on kyllä ärsyttävää!:D

   Poista
 4. Ihanat kynnet <3 noi punaset,ah<3

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo punaset ja tosi kauniisti otettu kuva ♥ Oon huomannut että itse otetut on aina ihan kökköjä ja onhan ne hankala ottaakkin:D Siihen tarvii aina kuvaajan :') Alin kuva on aivan ihana, kuten kynnetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata♥ itse on kyllä haastavaa ottaa kuvia kynsistä! Harmi, että kuvaajaa löytyy harvemmin niin pitää tyytyä niihin itseottamiin:/

   Poista
 6. Voi miten ihanat kynnet! ♥

  http://mariannesdiaryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥