LIVBOX - JOULUKUU

Jokohan olisi aika tulla esittelemään teille joulukuun livboxi, joka onkin ihan unohtunut taka-alalle näiden joulukiireiden alla :D En joka kuukausi ole tilannut boksia, koska tuotteita tulee aina sen verran paljon, että niitä ei kerkeä käyttää ennekuin uusi boksi tuleekaan! Mutta joulukuussa halusin ilahduttaa itseäni pienellä joululahjalla, eli tilaamalla livboxin itselleni lahjaksi Jälleen kerran innoissani menin boksia postista hakemaan ja aina se ilahduttaa yhtä paljon! 
Joulukuun livboxista paljastuitällä kertaa...

SAM_44955
...Paesen silmänrajauskynä. Tämä musta ja vedenkestävä silmänrajauskynä sisältää hopeista glitteriä, mistä olin oikein innoissani. Tätä olen muutaman kerran jo päässytkin testaamaan, ja tykkään kyllä! Kaikki, mikä kimaltaa on mun mieleen

SAM_45011
...Rimmelin ScandalEyes Retro Glam ripsiväri. Mun entinen ripsari on aivan loppumaisillaan, joten tämä tuli juuri oikeaan aikaan, jei! Ripsiväri lupaa lopputuloksesta pitkät ja tuuheat ripset ja jopa 16 tunnin pysyvyyden ilman, että ripsiväri rapisee tai tuhraantuu. Testaamaan asti tätä en vielä ole päässyt, mutta uskon kyllä että lupauksien väärti on!

SAM_44855
...Calvin Kleinin Reveal tuoksunäyte + lisäksi euphoria gold tuoksu miehille pienenä jouluyllärinä. Mun nenään tuoksui oikein hyvälle. Lämmin itämäinen tuoksu Miesten tuoksukin upposi omalle kullalle, joten varmasti tulee käytettyä!

SAM_44866
...Vichyn Aqulia Thermal Rich kosteuttava voide. Talvella iho kuivuu tosi paljon ja helposti, joten tälle 24 tuntia kosteuttavalle rasvalle tulee varmasti käyttöä. Tämä raikas ja samettinen voide auttaa pitämään ihon vahvana ja pehmeänä. Pienen testailun jälkeen voin sanoa, että paikkaansa pitää!

SAM_44900
...LV :n täyteläinen jalkavoide. Tämä oli ehkä paketin mielenkiintoisin asia, jalkavoide. Mutta kyllähän jalkaterätkin kosteutusta tarvitsevat, ja varsinkin näin talvella. Testailun jälkeen oli kyllä tyytyväinen siihen, miten tämä oikeasti kosteutti jalkoja ja pehmensi kovettumis. Voiteen vaikutusta voi halutessaan tehostaa pukemalla puuvillasukka jalkaan rasvauksen jälkeen :)

Monet tämän kuun tuotteista olivat merkeiltä, jotka ovat minulle ennestään tuttuja ja osa vieläpä apteekkikosmetiikkaa, joten olen todella tyytyväinen joulukuun boksiin. Lisäksi joulun kunniaksi paketista löytyi pieni rasia tryffeleitä:)

Mitä mieltä joulukuun paketin sisällöstä? Onko teillä kokemusta kyseisistä tuotteista?

love, Viivi

8 kommenttia

 1. Tulipas hyviä tuotteita! Varsinkin tuo Vichyn kosteusvoide, kelpais kyllä hei tännekin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! ja tuo Vichy on kyllä hyvä:)

   Poista
 2. tosi hyödyllisiä tuotteita <3 ihana muuten tuo uusi bannerisi! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas tullut monta hyvää tuotetta! Tuo kosteusvoide itseänikin kiinnostaa eniten :P<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!:) mustakin se on yksi mielenkiintoisin tuote koko paketissa:D

   Poista
 4. Mä oon useamman kerran harkinnut tuon livboxin tilaamista, mutta jotenkin kun en oo mikään kauhean innokas meikkaaja, niin mietityttää nuo meikit mitä sieltä tulee. Tai siis, tykkään kyllä laittaa ja meikata, mutta taidottamana se vaan tuppaa aina jäämään. Ripsienpidennykset kun on! :D
  Onko sulle tullut tua kauan, ja onks koskaan tullu semmosta pakettia että olis edes vähän höh- fiilis että tästäkö nyt maksaa. Vai onko aina ollu kivoja yllätyksiä kokonaisuudessaan? :)

  ps. ihastuin sun blogiin tosi paljon! Ja täytyykin pistää tää lukulistalle talteen! ♥

  Koska kommentteja on aina kiva saada ja antaa, Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  ❤:llä Henna/HENNAM.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hirveen pitkään livboxia ole tilannut, mutta joka kerta kun olen sen saanut olen kyllä ollut tyytyväinen! Ja aika vähän ihan pelkkiä meikkijuttuja boxissa tulee, useimmiten siis kaikkea muutakin, ihonhoitoon ja hiuksiin liittyvää esimerkiksi :) Kannattaa aloittaa tilaus vaikka kokeiluksi ja peruu sitten jos ei tunnu yhtään kivalta:) ja käyn laittelemassa kommenttia!♥

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥