WEEKEND SNAPSHOTS

DSC_00499
DSC_00600
DSC_00466

 Tämä viikonloppu on mennyt aikalailla kotitunnelmissa, nauttien ja rentoutuen kouluviikon jälkeen. Lauantaina viimein sain toteutettua hankinnan, joka on ollut mielessä jo jonkin aikaa, nimittäin oman kameran! Tähän asti olen kuvannut äitini kameralla, ja tyytyväinen siihen kyllä olen ollutkin, mutta tulevaisuudessa tulee niin paljon käyttöä omalle että nyt vihdoin sain sen ostettua!:) Kovasti olin suunnitellut Canonin ostamista, mutta myyjä puhuikin ympäri ja myi Nikonin. Tähän asti ainakin olen ollut todella tyytyväinen kyseiseen kameraa, ja pikkuhiljaa sitä opettelee loputkin niksit tuosta vehkeestä niin saa kaikki hienoudet käyttöönsä. Kokemuksia Nikonista? Vinkkiä tulemaan!

Tämä päivä onkin kulutettu nauttimalla aamupala sängyssä, kierrelty muutamat kaupat ja napattu matkaan ihanan vaaleanpunaisia tulppaaneja, tehty kouluhommia ja tuijotettu netflixiä ♥ Huomenna on taas paluu arkeen ja kouluviikko edessä. Onneksi ensi viikonloppuna onkin jotain erityistä ja mukavaa luvassa, joten eiköhän sen voimalla pinnistellä taas viikko eteenpäin! Ensi viikolla palaillaan vähän pidempien postauksien parissa ( toivottavasti :D), joten nyt toivotan teille ihanaa sunnuntai-iltaa ja hyvää viikonalkua!♥ 

love, Viivi

14 kommenttia

 1. Päädyit sittenkin nikoniin :) Varmasti sitä oppii käyttämään kun kuvailee oikein urakalla :D Ihana asu♥ Tuo hattu tuo siihen eloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin päädyin, ja kovasti tässä on harjoteltu sillä kuvaamaan:) Ja kiitos Heidi♥

   Poista
 2. Ihana tuo hattu Viivi ♥ Ja Nikon kannattaa;) Itsekin kaipailisin vinkkejä Nikonista vaikka mulla kamera ollut käytössä vuoden:D Oon niin hölmö tuollaisten kanssa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata♥ yhdessä opetellaan, hah!:D

   Poista
 3. Mulla on Nikonin mini järtsykkä ja oon ollu tyytyväinen! :) ihanan raikas tuo huivi tuohon asuun! <3

  VastaaPoista
 4. oii ihanasti tuo raikkautta tuo huivi tähän asukokonaisuuteen <3 Upea hattutyttö<3
  Ihana oli huomata sulta postausta<3 hali :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia, ihana sinä, halit sinnekin!♥

   Poista
 5. ootpa kaunis noissa kuvissa<3 ja kiva että ostit oman kameran, kyllä siitä on vaan niin paljon enemmän hyötyä! :D

  VastaaPoista
 6. Vau mikä nainen!♡Ihana asu ja rakastuin tuohon sun hattuun! :) Hei kivaa, kun sulla on nyt oma kamera..:) Minullakin on käytössä Nikonin järkkäri ja oon tykännyt sen helppokäyttöisyydestä, hyvän merkkisen kameran hankit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maria!♥ noniin eli ihan hyvä ostos siis!:)

   Poista
 7. Hyvältä näyttää asu ja sulle sopii punainen hyvin :) Oot kyllä kaunis<3 Tulppaanit on itsellänikin ollut ostoslistalla :P Ne on niin kivoja ja niistä tulee keväinen tunnelma kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina!:) ja tulppaanit ovat ihania♥

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥