LAUKUN SISÄLTÖ

Olen useammasta blogista lukenut näitä laukun sisältö -postauksia ja muhun ne on kyllä iskenyt! Päätin siis että miksenpä itsekin tätä toteuttelisi ja kertoisi teille mitä yleensä siis kannankaan mukanani. Normaalisti mulla on käytössä Longchampin musta keskikokoinen? Le Pliage, niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Tietenkin vaihtelen laukkuja aina mielen mukaan, mutta sama laukku on helppo ottaa aina mukaan kun tarvittavat tavarat siellä valmiiksi jo on :) Mutta nyt siihen laukun sisältöön!

DSC_04899

Normaalisti arkena eli koulussa kannan mukanani mahdollisimman vähän tavaraa, koska yleensä laukku painaa julmetusti jo pelkistä kirjoista joten pakko koittaa jättää pois kaikki turhat ja tilaa vievät tavarat.

DSC_04933

Kalenteri, yksi pakollinen asia mikä kulkee mukana oikeastaan aina. Kalenteriin tulee merkittyä niin paljon muistettavaa ja sen välissä kulkee tärkeät paperit, siksi siis aina mukana!

Penaali, koululaisen pakollinen väline jos jotain meinaat tunnilla ylös kirjoittaa. Ja oikeastaan aika usein tulee tarvetta kynälle muulloinkin kuin pelkässä koulunkäynnissä.

Silmälasit. Löytyy aina laukusta, koska sokea olen. Vaikka harvoin niitä päässä pidänkin, tulee aina tilanteita esim kaupassa, kahvilassa tai autolla ajo, missä tarvitsee nähdä paremmin.

DSC_05011

Hiusharja. Tangle Teezer kulkee myöskin aina mukana. Varmasti jokainen nainen kantaa mukanaan harjaa tai ainakin edes kampaa, juurikin siksi että hiukset takkuuntuu ja viisipiikkisellä ne ei muuten selviä.

Käsidesi. Löytyy laukusta lähes aina. Tällä kädet "puhtaaksi" jos pitää nautiskella ateriansa sormin eikä pääse hanan ääreen niitä pesemään. Usein koulussa tulee laitettua ennen ruokaa varsinkin tähän aikaan kun vaikka mitkä flunssat riehuvat.

Nenäliinoja. Näille tarvetta löytyy yllättävän usein, ilmankin että flunssa pitäisi olla :D

Huulirasva, ettei huulet pääse kuivumaan missään vaiheessa! Koulussa automaattisesti rasvailee huulia melkein tasaisin väliajoin, joten tulee kyllä orpo olo jos sitä laukusta ei löydykkään.

DSC_05088

Kukkaro & bussikortti. Nämä kulkevat mukana automaattisesti. Kukkarosta löytyy kaikki tarvittava myöskin bussikortti, mikä on aika pakollinen liikkumiseen.

Avaimet. Pitäähän sitä kotiin päästä koulupäivän jälkeen. Yhteen aikaan olin tosi huono kantamaan avaimia mukana ja sen takia ne ovatkin nykyään jämähtäneet laukun pohjalle ettei vain unohtuisi!

Näiden lisäksi laukussa kulkeutuu myös tietenkin koulukirjat ja silloin tällöin vesipullo, meikkejä, kamera, välipalapatukkaa tai purkkaa...Viikonloppuna tavaran kantomäärä karsiutuu suoraan puoleen, kun kaikki koulujutut ja turhakkeet jätetään pois :) Yleensä mun laukku painaa aina ihan tajuttomasti, joten viikonloppuna kulkee vain pakolliset tavarat mukana. Mutta mitäs teidän laukustanne löytyy useimmiten? Olisi myös kiva saada jotain postausehdotuksia teiltä, joita voisin sitten toteutella tänne blogin puolelle!:) 

Mutta nyt hyvää torstai-iltaa sinne teille!

love, Viivi
10 kommenttia

 1. Ihana postaus! :) Itsellänikin löytyy kyllä noita samoja juttuja laukusta, joten oli ihana huomata että muillakin niitä on!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :)<33 samoja juttuja löytyy munkin laukusta paitsi ne koulukirjat ja käsidesiä ;) (saan siitä tarpeeksi töissä :'D) nenäliinoja täytyis kyllä kans napata mukaan- niitä tarvii aina :D mukavaa alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia♥ mukavaa viikonloppua sullekkin!:)

   Poista
 3. olipa kiva postaus! ja aikalailla samoja asioita löytyy miunkin laukun uumenista, avaimet ja lompakko ovat tietysti ne tärkeimmät, mutta myös harja ja huulirasva kulkee aina mukana :). Ja koulupäivinä tulee tosiaan tyhjennettyä laukun sisältöä minimiin, ei sitä muuten jaksa kantaa..:D
  hmmm postaustoiveita voisi olla vaikka jonkinlainen kuvahaaste, tyyliin "ota kuva lempi mukistasi" tms :D myös kaikki tuotearvostelut ja päivän asut toimivat, omia kuulumisia unohtamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) koulu laukku painaa aina mielettömästi ja siksi silloin juuri haluaa kantaa mahd vähän tavaraa mukana! pitääpä laitella korvan taakse!:)

   Poista
 4. Nää laukun sisältö jutut on jostain syystä kivaa luettavaa :) Tulipa niin elävästi mieleen omat opiskeluajat, kun aina viikonloppuisin sai kuljettaa koulukirjoista tyjennettyä ainakin kaksi(kymmentä) kiloa kevyempää laukkua olalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva että tykkäsit :) mustakin nää on jotenkin kivoja ja siksi inspiroiduin tälläisen tekemään :)

   Poista
 5. Nää on aina niin kivoja postauksia lukea! Tangle teezer löytyy täältäkin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥