DIY : HUULIENKUORINTA

Moikka, mitäs sinne kuuluu? ♥ Tänne kuuluu hyvää, sillä tänään viettelenkin vapaapäivää koulusta, nimittäin kaikki opiskelut on nyt suoritettu tältä keväältä ja jäljellä on enään työharjoittelu. Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu ainakin treffata Heidiä kahvittelun merkeissä ja suunnata illalla katsomaan se kuuluisa Fast&Furious 7 ! Vielä täydellisemmäksi tämän päivän kyllä tekisi edes pilkistys auringosta, sillä räntää/vettä tulee taivaan täydeltä ainakin täällä Kuopiossa!

Mutta pääasiana mulla oli tulla jakamaan teille huulienkuorinta ohjetta, mitä kokeilin tässä taannoin. Oon pitkään koittanut saada aikaiseksi kokeilla kotitekoista huulienkuorintaa sillä sitä mun huulet tosiaan kaipasi talven jäljiltä ja edelleenkin. Huulia olisi tosiaan hyvä kuoria tietyn väliajoin, niin kuollut iho karisee pois ja huulirasvatkin imeytyvät paremmin. Netistä löytyy mieletön läjä huulienkuorinta ohjeita, joten suosittelen googlailemaan ja testaamaan!

DSC_14744

Halusin kuitenkin esitellä teille hunajakuorinnan, minkä ohjeen löysin netistä ja mitä itse kokeilin. Tekoon tarvitset vain oikeat raaka-aineet, pienen kipon ja esimerkiksi lusikan sekoittamista varten.
Mitä siis hunajakuorinta sisälsikään:

- 1 teelusikallinen hunajaa
- 1 teelusikallinen ruokasoodaa
- 3 tippaa oliiviöljyä

DSC_14799

DSC_14944

Mittasuhteet mulla ei aivan täysin pitänyt paikkaansa, ainakaan oliiviöjyn kohdalla. Kuorinta ei ollut älyttömän karhea varmaankin juuri siksi että oliiviöljyä oli mulla liikaa, eikä se hirveän karheaksi voi kyllä tullakkaan pelkän ruokasoodan avulla. Eli hellä kuorinta enemmänkin! Hunaja ja öljy ovat oikein teho kosteuttajia ja pehmentäviä huulien iholle! Kaikki aineet siis sekaisin pienessä kupissa, sen jälkeen hiero tahnaa huulille 2-3 minuutin ajan pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä ja lisää lopuksi huulirasva. Näinkin yksinkertainen ja nopea tapa saada huulista pehmeämmät ♥ Kertokaa ihmeessä hyviä huulienkuorinta ohjeita jos satutte tietämään! Miten te pidätte huolta huulistanne?

love, Viivi

8 kommenttia

 1. Mä en oo ikinä kuorinu huulia mutta nyt olis korkea aika koklata! Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ollut ja teki kyllä hyvää huulille!:) oleppa hyvä♥

   Poista
 2. Huulien kuorintaan sopii myös veteen kastettu sokeripala! Simppeliä, mutta toimii :)

  VastaaPoista
 3. Oi, pitääpäs kokeilla!
  ps. sait sähköpostia aikasemmin tossa illalla ;)

  <3: Jasmin N | http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Näppärää ja simppeliä, pitääpä tosiaan vähän googletella. Oon käyttänyt Lushin huulikuorintoja, mutta näitähän olisi kiva tehdä itsekin :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥