HAPPY, HAPPIER, THE HAPPIEST

Heissan taas ja iloista perjantaita! Olen lukenut mielettömän monesta blogista näitä "onnellisuus" -postauksia, ja ne on aina saanut mut äärettömän hyvälle mielelle. Päätin siis, että olisi ehkä munkin aika jakaa tänne blogin puolelle niitä asioita mitkä on saanut mut hyvälle mielelle viime aikoina ja jakaa näin vähän positiivista energiaa sinne ruudun toisellekin puolelle :)

Aurinko. Ihana auringon paiste saa kyllä hymyn huulille vaikka sattuisikin huonompi päivä olemaan. Valoisaa aikaa on paljon enemmän mikä virkistää kummasta ja on eduksi meille bloggaajille!

Nikkarointi. Viime päivinä on tullut työskenteltyä pienen projektin parissa mikä oikeastaan lähenee jo loppuaan. Omilla käsillä tekeminen ja luovuuden irtipäästäminen on ihanaa ja varsinkin kun tietää, että lopputulokselle tulee olemaan käyttöä! Tästä projektista lisää myöhemmin!

Ulkoilukelit. Viime viikonloppuna oli ihanat säät ulkoiluun, joten kävelyllä tuli käytyä useampaan kertaan. Reipas lenkki päivällä piristää huimasti :)

DSC_16411

 ♥ Oma asunto. Täällä en vielä olekaan maininnut aika suuresta muutoksesta mun elämässä, nimittäin saatiin J:n kanssa vihdoin vuokrakämppä meille! Ensimmäinen oma asunto täältä tullaan! Vitsit, oon siitä niin onnellinen Ja voin todellakin luvata, että sisustus postauksia tullaan täällä näkemään varmasti monia!

Kahdenkeskiset hetket. Se hetki ja tunne, kun saa painautua toisen viereen päivän päätteeksi ja vaihtaa kuulumiset ja halia. Oman kullan kanssa on ihana rauhoittua kahdestaan esim. kokkauksen tai jutustelun ääreen.

20-vuotissynttärit. Oon äärettömän onnellinen siitä, että sain pitää huikeimmat kakskymppiset mitä olisin voinut edes toivoa! Ihana seura ja ihana synttärisankari kaveri

DSC_16822

 ♥ Päiväunet. Tuun kyllä niin hyvälle mielelle kun saan vetäistä pienet päikkärit rankan päivän jälkeen. Vaikka toisinaan ne päikkärit saattavat venähtää tunninkin mittaisiksi, mutta tämä tyttö tykkää nukkua :D

Kahvihetket. Monet ihanat kerrat kun on saanut istahtaa rauhassa kahville ystävien kanssa. Erityisesti mielessä on kahvittelu hetki uusien bloggaajatuttavuuksien, Vilma ja Janni, kanssa sekä pitkästä aikaa ihanan Heidin näkemistä.

Pääsiäisloma. Neljän päivän loma teki kyllä niin hyvää, että oijoi! Pääsiäislomalla tuli nautittua vapaa-ajasta ja rentouduttua ihan kunnolla. Tälläiset minilomat ovat parhautta!

 ♥ Kommentit. Teidän jokaikisen ihanat kommentit postauksiin ovat myös saaneet mulle aina hymyn huulille. Olette kyllä sellanen tsemppari, että huhhuh. Haluan todellakin kiittää jokaista, joka jaksaa aina kommentoida jotain sillä se oikea motivaattori tähän hommaan

DSC_13388

♥ Koulun loppuminen. Kouluopiskelu on taputeltu tältä keväältä ja enään siis pelkkä harjoittelu jäljellä. Stressitaso laski huomattavasti kun sai palautettua viimeisetkin arvioitavat tehtävät ja pois alta kaikki kouluhommat. Seuraavan kerran kun koulussa täytyy piipahtaa, on kesäloman aloittamisen vuoro!

♥ Netflix. Pitkästä aikaa on päässyt taas netflixin pariin seuraamaan lempparisarjoja. Pako -sarja on kohta saatu lähes päätökseensä ja sen jälkeen jatkankin tyttöhömppä sarjoihin! Netflis on paras kaveri iltaisin ennen nukkumaan menoa :)

♥ Aamuheräämiset. Aamuauringon paistaessa ikkunasta sisään, on paljon helpompi herätä uuteen päivään. Aikaisin herääminen ei tunnu ollenkaan pahalle kun saa rauhassa heräillä auringon paisteeseen.

Pienistäkin asioista saa ja pitääkin iloita, sen olen oppinut. On kultaa löytyy arkisista asioista jotain positiivista. Minä ainakin itse löydän jokaisesta päivästä jotain, mikä saa mut hyvälle mielelle eikä sen todellakaan tarvitse ole mitään suurta. Esimerkiksi jopa se riittää, että bussikuski aamulla hymyilee ja toivottaa hyvät huomenet. Olkaa siis onnellisia ja muistakaa iloita pienistäkin asioista niin mieli muuttuu heti positiivisempaan suuntaanNyt, hyvää viikonloppua! Mitkä asiat ovat saaneet sinut viime aikoina iloiseksi? Löytyikö mitään samaa?
PicMonkey Collagepopp

12 kommenttia

 1. paljon ihania ilonaiheita oot listannut ♡ voisin aika monta kohtaa näistä rastittaa myös omiin ilonaiheisiin viime aikoina :) heii ja onnea uudesta kodista ♡ Oma koti on jotain ihan huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löytyi samoja juttuja:) ja kiitos paljon!♥

   Poista
 2. Ihanan positiivinen postaus! Paljon onnea asunnosta ihanainen <3

  VastaaPoista
 3. tulipa hyvä mieli tätä lukiessa - itse sairastelen edelleen eikä mieli ole ollut kovin positiivinen..:D onnea hurjasti kämpän saamisesta! <3 on se vaan ihan erilaista asua omassa asunnossa, ja saakin juuri sisustaa oman mielen mukaan :) auringontäyteistä viikonloppua! :* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit Tuuli♥ ja innolla kyllä odotan muuttoa, ihanaa!:) ihanaa viikkoa sulle Tuuli♥

   Poista
 4. Oii päiviisi on mahtunut paljon ihania asioita :)<3 ihana kuulla!! Itse oon edelleen sairaana ja vointi on tosi huono :(( mutta hei onnea teidän ensimmäisestä yhteisestä kodista <33 aivan mahtavaa!!!<33 ihanaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia:) voi ei, toivottavasti paranet!♥ ihanaa viikkoa sulle♥

   Poista
 5. Nää onnellisuuspostaukset on ihania ja sinun ei tehnyt poikkeusta :) kohta kyylitään toisiamme keittiön ikkunoista kahvikupit kädessä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Heidi, että tykkäät!♥ ja hah niimpä!:D

   Poista
 6. Ihana positiivisuus huokuu täältä Viivi ♥ Ihania juttuja, onnea vielä kämpästä, sisustuspousteja odotellen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata, kiva että postaus on sun mieleen ja odotat tulevia postauksia!♥

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥