INTOHIMONA SISUSTUS

Moikka ja rentoa sunnuntai-iltaa jokaiselle! ♥ Tänään ajattelin tulla höpöttämään teille mun rakkaasta harrastuksesta ja intohimosta, nimittäin sisustuksesta. Sisustus on ollut mulle pitkään jo suuri mielenkiinnon kohde, ehkäpä juuri sen takia että meillä kotona on laiteltu ( äiti on laitellut) kotia aina uuteen uskoon ja sisusteltu paikkoja tietyn väliajoin. Musta on ihana suunnitella ja pyöritellä päässä erilaisia sisustuskokonaisuuksia vaikka niitä ei koskaan omaan kotiin saisikaan toteutettua. Selailen paljon weheart:n kuvia, jolloin oikein sisustus inspis iskee kunnolla! Ah, niin kaunista katseltavaa ♥ Ja äidin kanssa ollaan aina tuijotettu telkkarista kaikki sisustus ohjelmat ja niitä muistuttavat, joten pientä pintaremonttia ja suomen kaunein koti -ohjelmat ovat enemmän kuin tuttuja, meidän yhteinen harrastus! :D

DSC_24211
 
DSC_24244

Varsinkin nyt, kun muutettiin omaan kotiin, odotin ehkä enemmn sitä että kodin saa laittaa oman näköiseksi ja sisustaa vapaasti, kuin sitä suurta itsenäistymisen askelta kun muutetaan ensimmäiseen omaan kämppään, hah :) Ja huvittavaa tässä oli se, että olin suunnitellut koko kämpän sisustuksen lähes täysin valmiiksi pääkoppani sisällä ennenkuin edes saatiin tietää koko muutosta :D Mulla on aina ollut selkeä näkemys siitä, minkälainen mun koti tulee olemaan ja minkälaiseksi sen haluan tehdä. Tietenkin nämäkin näkemykset muuttuvat, mutta tällä hetkellä aika selkeillä linjoilla ollaan! Vaikka suurimmaksi osaksi kodin ulkonäkö on meidän naisten käsialaa, niin meillä kyllä kummatkin osapuolet osallistuvat sisustamiseen ja kodin laittamiseen yhtä innokkaana! Se on ihanaa, kun ei itse tarvitse miettiä kaikkea vaan tehdään yhdessä päätökset kaikista sisustus hankinnoista ja kehitellään uutta kivaa tänne kotiin :)

DSC_24299
 
DSC_24333

Kaikki sisustukseen ja sen intohimoon liittyvä on "peritty" äidiltä. Meidän äippä on aina ollut kova laittamaan kotia ja huonekalut siirtävät paikkaansa useaan otteeseen. Kiitos äidille siitä, että on saanut tämän sisustus inspiksenkin tarttumaan muhun ja näyttänyt vähän mallia! Kivaa on myös se, että meillä on aika samanlaiset ideat ja näkemykset siitä, mikä on kaunista ja kaupassakin saatetaan ihastua samaan koriste-esineeseen tai tyyliin. Mutta on kyllä niitäkin hetkiä, kun mitkään asiat eivät natsaa yhteen :D Varsinkin kun meidän äippä voisi vaikka muuttaa tänne meille, että saisi laitella tätä huushollia kun meidän omakotitalo on myllätty jo useaan otteeseen uusiksi :D No onneksi mun vanha huone jäi käyttämättä joten siinä vähän projektia mammalle!

Uusia sisustus juttuja on tullut hommattua taas jonkin verran, taulua, tyynyä ja sen sellaista. Pikkuhiljaa nekin alkavat paikkansa löytää täältä asunnosta :) Tällä hetkellä suurempi sisustusprojekti on saada meidän parveke kesää vasten kuntoon ja laitettua kauniiksi! Sinnekin mulla on jo suunnitelma pääkopassa, joten toteutus vain puuttuu.

DSC_24944

Mutta nyt haluaisin kuulla vähän teidän toiveita siitä, kuinka haluatte että tätä kotia teille esittelisin. Haluatteko huone kerrallaan? , puolet ja puolet? Vai minkälaista, nyt saa ehdottaa kaikkea! Mielelläni teen vaikka miljoonia sisustusjuttuja, sen verran innoissani olen! Vaikka kaikki täällä ei ihan tiptop vielä olekkaan, niin en malta olla esittelemättä tätä teille!

Mutta nyt, kivaa illan jatkoa ja ihanaa ensi viikkoa! ♥
PicMonkey Collagepopp

19 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää jo noiden ylläolevien kuvien perusteella! :) huone huoneelta kuulostaa miusta kivalta idealta esitellä teidän kotia, mutta tee ihan miten parhaalta tuntuu <3 sisustus on tullut miullekin lähemmäksi sydäntä viime vuosien aikana, ja tällä hetkellä haluaisinkin muuttaa monen monta asiaa täällä meidän asunnossa :D ehkä pitää kuitenkin odottaa siihen tulevaan isompaan kotiin, johon jossain vaiheessa muutamme :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli!♥ huone kerrallaan voisi kyllä toimia :) oij kivaa, muutto teillä tiedossa joskus, sinnehän hyvä laittaa sitten kaikkea kivaa :)

   Poista
 2. Tosikivalle näyttää kyllä kotinne!=)) Ehottomasti ois kiva nähdä lisää kotipostauksia, itsekin tykkää laittaa kotia niin sisustuspostaukset on kyllä mieleisiä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara!:) kiva että tykkäät näistä, varmasti tulee lisää!

   Poista
 3. Sä vaan se osaat sisustaa ihana Viivi<3 Täällä mua on purrut joku sisustuskärpänen että koko ajan tekisi mieli jotain uutta laitella, harmi vaan että ososlakko kieltää:'D Ehkä syksyllä sitten, onneks nyt voi kasvatella kuumetta sun postauksien ja juttujen avulla:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata!♥ hah, no ostaa sitten kun kukkaro sen sallii:D

   Poista
 4. Tosi nättejä yksityiskohtia <3 Innolla odotan lisää sisustus- ja kotipostauksia, niitä on aina niin ihana lueskella! :)

  VastaaPoista
 5. Sisustaminen on niin parasta ja niistä on ihana lukea postauksia. Mun mielestä olisi kiva jos esittelisit teidän kotia huone kerrallaan. Käyt jokaisen huoneen kunnolla läpi ja näin niitä ( mun lemppari :D ) postauksia riittäisi enemmän luettavaksi :) Mutta, teet tottakai niikuin itse parhaimmaksi näet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaminen on kyllä ihanaa♥ ja kiitos mielipiteestä, näin voisin kyllä tehdä:)

   Poista
 6. Ihanalta näyttää ja huone huoneelta vois toimia hyvin! :) Nyt vaan ootan että pääsen näkee tän ihan omin silmin ennen kuin spoilaat kaiken ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenniina!:) hah, elä huoli..en minä niin äkkiä tätä teille saa esiteltyä :D

   Poista
 7. Oi miten kivaa kun teillä on äitisi kanssa yhteinen juttu! Sisustus on kivaa :) Ja kuvissa näyttää niin hyvältä! Odotan innolla, että saat sun ideat parvekkeen osalta tehtyä ja toivon että myös me lukijat päästään nauttimaan sun inspiraation tuotoksesta <3 ja oon sen kannalla, että huone kerrallaan esittelisit meille teidän kodin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!:) Voi innolla kyllä esittelen teille kaikki mahdolliset paikat täältä♥ ja kiitos mielipiteestä:)

   Poista
 8. Ihana, että teillä on äitsyn kans yhteinen harrastus joka on myös tullut sinulle tärkeäksi jutuksi. Omaa kotia on kyllä kiva laittaa ja sisustaa omannäköiseksi <3 Sisutuskin on mielestäni jotenkin semmonen taitolaji, jossa tarvitaan sitä visuaalista silmää pikkusen :) Tykkään itekki kyllä laittaa kotia, mutta jotenki mulla sen muuton jälkeen lässähti tää meinki ja meidän parvekekkin on ihan vaiheessa vielä :/ No jospa se tästä vielä lähtis menemään, joten ehottomasti sisustus postauksia tulemaan, niin imen sitä inspistä sitten vaikka täältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä♥ No pikkuhiljaa laittelet, ei se niin viimeisen päälle tarvitse olla :) kasvattelet vähän inspiraatio hetken ja sitten! ihana kommentti sulta Tania, kiitos!♥

   Poista
 9. Mä halusin tällä hetkellä vaihtaa kaikki huonekalut :D En oo ku yhteen pieneen nurkaan tyytyväinen :D
  Olen kyllä laittanut terassin ja etupihan kesä kuntoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkuhiljaa muuttelet:) niistä voisit jonkinlaista postausta tehdä, olisi kivä nähdä ne!:)

   Poista
 10. Nuitten kuvien perusteella tuli sellainen olo että haluaisin nähdä jo lisää. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥