TUTORIAALI: NISKANUTTURA

Moikka ihanat! ♥ Noniin, vihdoinkin pääsen esittelemään teille tutoriaalin tuosta Glitterin vip-illan kampauksesta. Moni olikin halukas näkemään tämän joten täältä tulee! Glitter illan postaukseen pääset täältä, jos sen haluat käydä myöskin kurkkimassa. Eli meillehän tehtiin jokaiselle jonkinlainen pikakampaus ja mun oma valinta oli niskanuttura hiuskorulla. Nutturoista tykkään kyllä todella paljon mutta hiuskoruja vielä vierastan aikalailla. Mutta kaikkeenhan tottuu pikkuhiljaa, opeteltaan siis käyttämään niitä hiuskoruja!
Kampaukseen tarvitset niskanuttaravalkin ( Glitter 7,90€, näkyy kuvissa ), hiuskorun jos sellaisen tahdot laittaa ( Glitter 9,90€, näkyy alimmassa kuvassa ) ja muutaman pinnin. Ja viimeistelyyn hiuslakkaa. Kampaus on ehkä helpompi tehdä hieman likaiseen tukkaan, mutta esimerkiksi suihkaus kuivashampoota tai suolasuihketta ajaa myös samaa asiaa sillä ne tekevät hiuksiin hieman rakennetta jolloin niitä on helpompi käsitellä.


Vaihe 1: Asettele kumilenkillinen valkki päähän niin että se asettuu niskaan sopivasti. Lisää myös hiuskoru tässä vaiheessa jos sen haluat ( tässä kuvassa hiuskorua ei ole ). Asettele koru niin, että kuminauha jää sen alle piiloon. Jos korua ei ole tai et sitä halua, peitä nauhaa omilla hiuksilla.

DSC_21733

Vaihe 2: Aloita pujottamalla sivulla olevia hiuksia kuminauhan päälle niin että nauha jää piiloon kummaltakin puolelta. Etene näin valkkiin asti.

DSC_21800

Vaihe 3: Kun olet valkin kohdalla, asettele hiukset valkin päälle niin, että se ei jää näkyviin. Tunge ylimääräiset hiukset "valkin ja pään väliin"

DSC_21866

Vaihe 4: Kun olet saanut peitettyä koko valkin hiuksilla, kiinnitä muutamalla pinnillä ja hiuslakalla.

PicMonkey Collagekamp
Ja tässä valmis kampaus!

Tämän nutturanhan voi koristella periaatteessa millä itse vain haluaa, esimerkiksi pannalla, kukilla tai juurikin hiuskorulla. Itse en todellakaan ole mikään taituri omien hiusten laitossa, mutta muutaman kerran tämä on tullut tehtyä ihan harjoitus mielessä ja hyvin on oikeastaan onnistunut! :) Tänä kesänä kaikki hiushärpäkkeet ovat todella muodissa ja Glitteristä niitä löytyykin aikamoinen kokoelma. Ostoslistalla kesää varten olisi ehkäpä vielä jotai kukkapantaa ja kenties hiuskoruakin! Mutta kertokaaha jos kokeilette tätä, että miten onnistuu? :) Olisiko teistä muuten kiva saada enemmänkin tutoriaaleja kampauksista?

PicMonkey Collagepopp

32 kommenttia

 1. Ihana! Mun on pakko saada tommonen <3! Mä tykkäisin ainakin kampauksista ja tutoriaaleista jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitahan kuvaa jonnekkin jos teet:)

   Poista
 2. tosi kivan ja tyylikkään näköinen! <3 itsekin aina kriiseilen kun en saa laitettua hiuksiani mitenkään kivasti, joten olisikohan tuollainen hiusvalkki miun pelastus? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli<3 voisi kyllä olla, tämä on oikeastaan aika helppo tehdä kun vain oppii! :D

   Poista
 3. Todella kaunis niinkuin sanoin jo aiemmin, mukava oli saada tuto tästä ja erilaisista kampauksista olisi kiva saada lisääkin tutoja ♥ :3 Mustakin olisi kiva tehdä tutoja kampauksista, mutten osaa oikein toteutella hyvin näitä, kuvien otto on hankalaa ja mä tarvin pään johon tehdä niitä:'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ja kiva että tykkäsit <3 no joo, se kyllä vähän ongelmana varmaan :D

   Poista
 4. Oii vitsit, toi on aivan ihana<3 Rakastan kaikkia nutturoita, mutta oon tosi huono tekemään sellaisia :D Kiitos ihan hirveesti tästä tutoriaalista, pitääkin suunnata heti ostamaan tuollainen valkki ja koittamaan miten onnistun tuon kanssa! Todellakin lisää vaan tällaisia tutoriaaleja jatkossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda<3 kiva että tykkäsit tästä ja että on sulle apua:) mäkin oon onneton laittamaan tukkaa joten tutot on munkin mieleen!

   Poista
 5. Tuo nuttura oli kyllä tosi ihana, sopii sulle hyvin !<3

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana kampaus!!! Jotenkin semmonen "kuninkaallinen" niinkuin kuningatar konsanaan!! Vois kyllä itekkin kokeilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah voi kiitos Tania<3 ja kokeile ihmeessä!

   Poista
 7. no vauuu tosi kaunis nuttura !! sopii sulle tosi tosi hyvin, huhh<3

  VastaaPoista
 8. Voi mä tykkään tällasista kampauksista ihan hurjasti!! Sullekin sopii niin hyvin, tosi kaunis! <3 Aina kun oon itelleni kokeillu ni ei vaan iske, joku mättää ja näytän ihan tyhmältä.. :D Tosin, tuollasta valkkia mulla ei koskaan oo ollutkaan käytössä, ehkä vika onkin siis ollut siinä! Pitää ehdottomasti mennä tuollanen hommaamaan ja kokeileen tätä lookkia uudestaan :) Kampausvinkkejä olis muutenkin kiva saada jatkossa lisää! Oon aika laiska laittamaan omia hiuksia sen kummemmin, mut ois kiva saada ideoita siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Pauliina!:) no hei nyt vaan valkin ostoon niin jospa se sitten onnistuisi!:D

   Poista
 9. Tosi kiva kampaus. Sopii sulle kyllä täydellisesti <3

  VastaaPoista
 10. Ihan huippu juttu, että teit tän tutoriaalin! <3 Tällästä ei nimittäin todellakaan osais ite lähteä kokeilemaan ilman neuvoja, haha! x) Toi kampaus on tosi upea, niinku joku vanhojentanssikampaus, mutta tolle löytys kyllä käyttöä vaikka milloin! Ehdottomasti lisää tutoriaaleja jatkossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät!:) en mäkään kyllä ilman glitterin ohjeistusta olis tällästä osannut tehdä ::D ja niimpä!

   Poista
 11. Tosi kiva kampaus ja tuollanen valkki olisikin tosi kätevä jos haluaa vähän erilaista kampausta. Hiuskorut sopii sulle tosi hyvin. :) Joooo, lisää vaan kampaustutoja. Niistä saa kivasti inspistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se on kyllä:) ja hiustutoja varmasti saatte kun moni on toivonut niitä:)

   Poista
 12. Hitsi tää kampaus on kyllä superkiva!! Melkein vois yrittää itsekin tätä kampausta ku niin kivan näköinen!

  VastaaPoista
 13. Ihana kampaus! Oon just tommosta valkkia etsiskellyt ja nyt suuntaan heti huomenna Glitteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Jasmin♡ noniin, käyhän ostamassa!

   Poista
 14. Vau tosi nätti kampaus! :) ♥ Ihana tuo hiuskoru

  VastaaPoista
 15. Vau näyttääpä toi kampaus upeelta ja sopii sulle älyttömän hyvin! :) Tolla vois lähtee vaikka mihin juhlaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Catrih♡ ja todellakin vois!:)

   Poista
 16. Niskanuttura on niin klassisen ihana kampaus! <3 Sopii niin juhlaan, arkeen kuin jopa festareillekin :) Ja kaiken lisäks kenen vaan helppo tehdä ton valkin avulla! Jaksan aina ihailla muiden postauksissa noita hiuskoruja, jokohan mun ois aika käydä ostaa sellanen itelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kyllä on, ihanan monipuolinen kampaus♡ hei, nyt sun kyllä pitää itsellekin hommata tollanen hiuskoru!:) kiitos Roosa ihanasta kommentista♡

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥