COLORFUL FLOWER SKIRT

Moikka ja rentoa sunnuntaita iltaa sinne! Mulla menikin koko viikonloppu töissä ja työputki jatkuu vielä muutaman päivän kera koulun. Perjantaina tosiaan starttasi se iki-ihana koulu jälleen, ja samalla toinen sekä viimeinen vuosi merkonomi opinnoissa! Kylläpäs tämä aika hujahtaa äkkiä.

DSC_45044
DSC_45222
 hame - H&M
toppi - Kapphal
kukkaro - Guess
balleriinat - kirppis

Ensi viikonlopulle mulla onkin jo aika huikeita suunnitelmia ja odotankin sitä jo ihan mielettömästi! Suunnitelmissa on siis suunnata tänäkin vuonna Blockfesteille viettämään vähän tämän kesän ainoaa festaritunnelmaa. Saatiin nippanappa hankittua hotelli lauantaille ja lippujakin saatiin jonotella tovi netin lippukauppojen ollessa jumissa ( enkä yhtään ihmettele, koska Cheek tekee paluunsa lavoille, iik ihana! ) :D Mutta hei, kaikki on nyt hanskassa joten eikun festareita odotellessa! Onko kukaan teistä mahdollisesti tulossa myös Blockfesteille? 

DSC_45088

DSC_45000


Mutta löpinät sikseen ja mennään tämän postauksen pääaiheeseen eli yhden hellepäivän asuun! Hankin tämän hameen jo viime kesän lopussa H&M :ltä ja nyt vasta sain sen vetäistyä päälle. Hame on kellomainen ja kuosiltaan ihanan kukkainen ♥ Värikkään kuosin ja harmaan pohjavärin takia yhdistin sen simppelisti mustaan toppiin ja balleriinoihin sekä kirkkaaseen guessin lompakkoon, mun mielestä oikein toimiva combo!  

Mitäs te tykkäätte? Iskeekö värikäs kukkakuosi teihin? :)
PicMonkey Collagepmopp

16 kommenttia

 1. Onpa ihanan raikas ja kesäisen pirteä hame ♥ Tuo lompakko sopii siihen todella hyvin! Ja aivan ihanat kynnet sulla :')

  VastaaPoista
 2. Mahtava mahtava Viivi ! Kuten aina;)

  VastaaPoista
 3. Superkiva mekko! Sopii niiin hyvin sulle <3!

  VastaaPoista
 4. IHANA ♥ Ja hei tsemppiä kouluun! :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin odottanut että toi hame pääsee käyttöön!! Ihanan asun ootkin siitä tehnyt ♥ Ihanasti väriä, niin kesä! ♥

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo hamonen, tosi pirtsakka. :) <3

  VastaaPoista
 7. Asu sopii sulle! :) Onnea ja tsemppiä opintoihin

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥