NEW YEAR - 2016

DSC_75544
DSC_75066
DSC_75299
DSC_75533

Moikka ja oikein hyvää uutta vuotta 2016! ♥ Meidän uudenvuoden juhlinta sujui oikein rauhallisissa merkeissä kaveriporukan kesken. Tänäkin vuonna kokoonnutiin siis yhteen viettämään vuoden vaihdetta ja pitämään hauskaa :) Uuden vuoden aattona tuli ammuttua muutamat raketit ( jopa minä sain sytyttää muutaman! ), valettiin tinat, kilistettiin kuohuviinillä, nautittiin yhdessäolosta, hytistiin kylmässä pakkasessa ja naureskeltiin kommelluksille :) Siltä siis kuulosti meidän uusivuosi! 
Kuvasaldokaan uudelta vuodelta ei ole kovin hirmuinen, nimittäin a) sillä hetkellä ollut objektiivi ei vain toiminut rakettejen kuvauksessa sekä b) ajattelin kerrankin katsoa ne ihanat raketit ihan livenä taivaalta kuin linssin läpi ♥

Enpäs nyt muista teinkö viime vuodelle minkäänlaisia lupauksia, mutta sanotaan tämän vuoden lupaukseksi että tehdään vuodesta 2016 vielä parempi kuin edellisestä! Ja niin, lupaan myös ryhtyä tammikuuksi karkkilakkoon heti kun saan popsittua viimeisetkin suklaaherkut kaapeista pois, hah :D aika toimivaa eikö ?

Mun tekis mieli tehdä vielä teille jonkunlainen vuosikatsaus mun viime vuodesta, mutta musta tuntuu vähän siltä että oon litlle bit myöhässä tämän asian kanssa :D Kiinnostaisko teitä nähdä jonkinlaista vuosikatsausta maybe? Katsotaan saanko siis mitään aikaiseksi!

Mutta mites siellä sujui uudenvuoden juhlinta ? Teittekö te lupauksia vuodella 2016 ? :)
PicMonkey Collagepmopp

13 kommenttia

 1. Vuosikatsausta kehiin! Itsekin ajattelin sellaista väsäillä muutaman päivän sisällä :) Ja onpa hehkee kuva minusta :DD Turvallisuus kuitenkin ennen kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, pitääpä kyllä sitten itsekin toteuttaa! :) hyvä kuva sinusta! ♥

   Poista
 2. Ihania uudenvuoden tunnelmia :) Tee ihmeessä vuosikatsaus, niitä on kiva lueskella! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) noniin, pitääpäs se varmaan tehdä!

   Poista
 3. Teidän uusi vuosi kuullostaa tosi kivalta. Meillä sujui uusi vuosi oikein kivasti. Saunomista, syömistä ja rakettien ampumista eli oikein onnistunut. :) Lupauksia en tehnyt tälle vuodelle, kunhan muistaa pysyä terveenä ja on onnellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) kivalle kuulostaa teidänkin uusivuosi :)

   Poista
 4. Tee ihmeessä vuosikatsaus, ne on kivaa luettavaa :) tulee sellaisia ahaa-elämyksiä, että totta, tuokin asia tapahtui :D mä tein jo omani mutta tuntuu että siitä jäi valtavasti asiaa pois :( :D

  VastaaPoista
 5. Tee vuosikatsaus, niitä on kiva lueskella! Eikä se nyt myöhässä vielä ole ei todellakaan;) Ihana oli uusivuosi!::D ♥

  VastaaPoista
 6. Tosikivalta kuulostaa teidän uuden vuoden vietot ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tunnelma näissä kuvissa ♥ :)


  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Itse lupasin olla stressaamatta mutta rikoin jo lupauksen :D Ihania kuvia oot räpsinyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin tuo viimeinen kuva huokuu sellaista onnellisuutta ja iloa, pakko vielä mainita! :D

   Poista
 9. Ihania kuvia ja ihanan kuuloista<3 Ja höpöhöpö, ei ole yhtään myöhäistä tehdä vuosikatsausta, joten anna mennä vain ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥