MY HAPPY THINGS

Moikka muruset ja mahtavaa viikonlopun alkua! ♥ Mulla on ollut ihan tosi hyvä fiilis koko loman ajan. Oon kerennyt rentoutua, mutta samalla taas saanut aikaan paljon. Keräilinkin tuohon alle vähän päivän positiivisuuksia ja asioita joista oon nauttinut viime aikoina, tsekkailkaahan!
DSC_84977

Tulppaanit. Hankin naistenpäivänä ( kröhöm, vieläpä itse :D ) kaksi kimppua tulppaaneja, ja voi kun ne piristävät kotia

Loma. Tämä viikko täällä Savossa ainakin lomaillaan hiihtoloman merkeissä. Ihanaa rentoutumista!

Rennot aamut. Oon tämän viikon tosiaan lomaillut ja aamut ovat olleetkin mitä rennoimpia. Ei kiirettä nousta ylös tai lähteä mihinkään. Kello on tainnut ollakin lähemmäs kymmentä joka aamu kun olen vasta noussut

Omaa aikaa. Oma kulta on ollut päivät työn touhussa, joten omaa aikaa kotona on ollut. Joskus on ihana vain nauttia yksin olemisesta esimerkiksi kuvailun, netflixin tuijottamisen tai vain oleilun parissa

Kodin pienet sisustus uudistukset. Koska kevät lähestyy pikkuhiljaa, niin oon halunnut hankkia tänne kotiin vähän uutta. Miten pienet uudet sisustuskoristeet saavatkaan ihmisen niin innostuneeksi! Kodin sisustustusjutuista tulossa myöhemmin postausta!
DSC_85022

Vohvelit. Tein pitkästä aikaa meille vohveleita ja aij, että maistui hyville
 
Valoisat päivät. Nyt kun mennään koko ajan kevättä ja kesää kohti, niin päivät pitenevät huimaa vauhtia. On ihana nautiskella valoisasta kelistä pitkälle iltaan.
Kevään tulo. Toisaalta ihanaa, toisaalta ei, koska tuolla ulkona on niin loskaista ja märkää yhh. Mutta mielellään sitä siirtyisi jo kevyempiin vaatteisiin.

Pienet irtiotot arjesta. Reissattiin heti loman alussa Helsinkiin, mikä oli toisaalta ihanan rentouttavaa mutta toisaalta taas hyvin raskasta :D Mutta pienet reissut ja erilaiset arjen tapahtumat tuovat kivast lisäpuhtia normaaliin viikkoon :)

Tuleva kampaajakäynti. Mulla on jälleen kriisi mun tukan kanssa. Kuten kuvista varmaan huomaatte, niin ne todellakin kaipaa uudistusta :D Oon ihan tosi innoissani ensi viikon kampaaja-ajasta kun saan jälleen tähän reuhkaan vähän uutta, jeij! 


DSC_85144

Toivottavasti sinnekkin puolelle ruutua välittyi ilo ja positiivisuuden tunne. Mitkäs asiat ovat saaneet teidät viime aikoina iloisiksi? Kukat, oma mies vaiko ihan joku muu?

Haluaisin myös muistutella, eli jos et ole vielä käynyt osallistumassa Desenion julisteiden arvontaan, niin käyhän nyt pikapikaa klikkailemassa itsesi mukaan tästä!
PicMonkey Collagepmopp

13 kommenttia

 1. IHANA toi pitsitakki! Ja mullakin on ollut tällä viikolla positiivinen olo lomattomuudesta huolimatta. Valo piristää kummasti ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania positiivisia mietteitä ja ajatuksia viivi! Pitsitakki on aivan ihana:) Hih mäkin hommasin naistenpäivänä tulppaaneja ihan itse:')

  VastaaPoista
 3. Voi että miten piristävä postaus ♥ Oot ihuna!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja aivan ihana postaus! Kevät on täynnä toinen toistaan mukavempia asioita ♥

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa aivan ihanale lomalle! Rauhalliset aamut on parhaita:)<♥

  VastaaPoista
 6. Olet kaunis! :) Mä otin varaslähdön kukkien ostoon, ja ostin niitä jo viime viikon maanantaina, ja oikeastaan noi neilikat on nyt upeimmillaan kun ne on kaikki auenneet ♥ töissä kyllä hymyilytti kun työkaveri toi meille kaikille naisille muumitikkarit :) ja tosi moni miesasiakas osti naiselleen kukkia :)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus :) ♥ Olen tullut iloiseksi ihan pienistä asioista, esim tällä viikolla on paistanut aurinko parina päivänä, mikä on ollut tosi piristävää! ^^

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana postaus! <3 On taito tulla iloiseksi pienistä arjen asioista :)

  VastaaPoista
 9. Paljon ihania positiivisuuksia ♡ mustakin on huippua huomata, kun päivät on pidentyny ihan huimasti :) mut mun täytyy nyt sanoa että ehdottomasti mun oma mies on saanu mut viimepäivinä erittäin iloiseksi ja onnelliseksi :)

  VastaaPoista
 10. Toi pitsitakki on ihana! :) Mistä oot ostanut sen? Ihanan positiivinen postaus muutenkin ! Elämässä on niin paljon kaikkea kaunista ja kivaa <3

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat tässä ja ihana postaus! :) Kyllä nuo pitenevät päivät, aurinko ja viikonloput piristää tätä arkea. Ja onhan se oma mussukka aina piristämässä. ♥ ps. ootan innolla, että mimmosia muutoksia aijot tehä tukkaan ;)

  VastaaPoista
 12. Ihana positiivinen postaus ja upeat kuvat:)

  VastaaPoista
 13. Vautsit, onpa nää kuvat kivoja ja sinä taas niin nättinä <3 Mua eniten on piristänyt valoisemmat päivät, keväisemmät ilmat, sulaneet jalkakäytävät ja viime viikonlopun reissu landella oli kyllä niin tervetullutta vaihtelua :) Ps. Mulla on kanssa kauhea tukkakriisi :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥