ONE HAPPY GIRL

asu_mekko2
asu_mekko4
asu_mekko5
asu_mekko3

Moikkamoi ja oikein kivaa kesäkuun alkua sinne!  ♥ Oon ollut vähän laiska bloggaaja tässä hetken, mutta se ei suinkaan johdu siitä että en jaksaisi tänne tulla vaan aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt. Viime päivät on ollut yhtä menoa ja meininkiä. Tuli leivottua jos jonkinnäköistä leivosta, valmistuttua koulusta,  käytyä tekemässä työvuoro, saunottua mökkisaunassa ja vielä vietettyä aikaa rakkaan kanssa. 
Tiiäettekö myös mitä ? Ai vitsit, että mä tykkäsin herätä tähän maanantaihin. Pitkästä aikaa ei ollut sitten mitään, mihin olisi pitänyt lähteä. Ei töitä, koulua tai työharjoittelua. Sain rauhassa heräillä ja viilettää koko aamun yökkärissä ja kehitellä pientä tekemistä päivälle. Onneksi alkukesästä on hiljempaa työrintamalla joten saan rauhassa vapailla ja vetää henkeä lukuvuoden jälkeen. Koulun ja työn yhdistäminen ei aina ollut kovin helppoa, joten ihana kun toinen niistä on nyt saatu päätökseen :)
Valmistujaisia en sen kummemmin juhlinut, porukat ja muutamat läheiset kävivät vain kahvittelemassa täällä meillä :) Sain myös tuon naapurin ladyn sen verran kameran taakse, että sain ikuistettua mun valmistujaislookin, joka muuten oli aikalailla sama kuin ylppäreissä pari vuotta sitten! 

Mutta nyt saitte tälläiset pikakuulumiset mun viime päivistä! Heti kun on enemmän aikaa istahtaa tähän koneen ääreen niin perehdyn teidän uusiin postauksiin ja kehittelen tännekin jotain kivaa! :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

ps. Mun kuulumisia ja tekemisiä voi muuten seurailla Instagramin kautta nimimerkillä Viivv_ sekä Snapchatissa vipuzzi nimellä!

24 kommenttia

 1. Onnittelut valmistumisen johdosta<3 Ja ai että miten upee toi mekko! Todella kaunis kuten säkin totta kai :) ♥

  VastaaPoista
 2. Todella upea tuo mekko ja kaunis sinä!:)

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon Viivi! <3 Tuo mekko on aivan ihana :) Taisin jo sanoa(en oo varma:D), mutta on ihana kun hymyilet niin paljon kuvissa. Mä itsekkin tykkään hymyillä kuvissa, tulee paljon semmonen kivempi olo itellekki ja kun kattoo tälläisä ilosia kuvia (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! ♥ ihana kommentti, oijoi ♥

   Poista
 4. voi viivi miten upea olet! ♥ tuo mekko on aivan jumalainen, ja koko look niin täydellisen hempeä kesän juhliin! :) onnea valmistumisesta ♥

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, ihana tuo mekko! ♥ Ja paljon onnea vielä valmistumisen johdosta :)) Muistan kyllä hyvin silloin kun vielä itsekin opiskelin, miten uuvuttavaa oli välillä mennä vielä koulupäivän päätteeksi illaksi töihin! Kiva siis että saat nyt ainakin alkukesän hengähtää rauhassa ja latailla akkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥ se kyllä on raskasta välillä, mutta onneksi nyt saa hengähtää :)

   Poista
 6. Vau Viivi!♥ Suuret onnittelut sinulle ja kaikkea hyvää :) Xx

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea ♥ Oot ollut tosi nättinä, kaunis mekko :)

  VastaaPoista
 8. On toi mekko kyllä upea :)♥ Vapaat tuntuu varmasti hyvältä nyt, olisi itsellekin mieleen :D Voi vitsi nää kuvat, varmaan pakko vielä illalla jaksaa avata kone että saa omat valmistujaiskuvat katsottua läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenniina ♥ oij kyllä tuntuu hyvältä, ihana rentoutua! :D

   Poista
 9. vauu oot upea! ihana mekko, pukee sua tosi hyvin :) <3 onnea vielä valmistumisesta! <3

  VastaaPoista
 10. Upea Viivi, tuo sinun mekko on jotain niin upeeta, niinkun koko nainen tietty;) ♥ Onnea nyt vielä valmistumisesta!:3

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia, oot ollu niin nättinä! ♥

  VastaaPoista
 12. Voi Viivi, ihana sinä ja mekko sopii sulle kyllä täydellisesti <3 Tykkään todella paljon tuollaisista mekoista ja paidoista, minkä leikkaus menee noin :)) Sekä kiva kuulla, että saat ottaa nyt alku kesästä happea ja viettää vapaita kunnolla, tekee varmasti niin hyvää! Ps. Onnea vielä <3

  VastaaPoista
 13. Hurjasti onnea valmistautumisesta. <3 Mekko on tosi kaunis ja sopii hyvin sinun päälle. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥