KUOPIO WINE FESTIVAL

Helouu ja kivaa alkavaa viikkoa sekä heinäkuuta! ♥ Hui, että miten tämä kesä meneekään vauhdilla eteenpäin! Nyt eletään jo heinäkuun alkua eli tässähän ollaan puolet kesästä jo eletty, mihin tämä aika katoaa? Myös tämän tytön ensimmäinen lomaviikko on nyt taputeltu ja sen päätti mukavasti vierailu viinijuhlilla lauantaina :)

viinijuhlat

viinijuhlat_kollaasi2

Viinijuhlat ovat siis Kuopiossa joka vuosi järjestettävät "festarit", jotka kestävät viikon verran näin keskikesällä :) Jokaiselta päivältä löytyy pari esiintyjää sekä tietenkin mahdollisuus maistella viinejä ja pitää hauskaa :) Suunnattiin Heidin kanssa intopiukeena kohti Viinijuhlia ja siellä esiintyvää Roope Salmista sekä meidän pääsuosikkia Antti Tuiskua. Hoilattiin peto on irti ja valmistauduttiin keinumaan musiikin tahtiin, kunnes ilmoille pärähti tieto, että Antti Tuisku ei esiinnykkään viinijuhlilla sairastapauksen vuoksi, vaan korvaajaksi tulee Sanni.  Hetki siinä meni ruikutellessa Tuiskun perään, mutta päätettiin silti ottaa kaikki ilo irti illasta eikä artistin vaihdos nyt enää niin pahalle tuntunutkaan. Oikeastaan Sanni veti oikein hyvän keikan kuin myös aiemmin esiintynyt Roope Salminen ja koirat!

viinijuhlat_kollaasi

asu

Viinijuhlilta multa löytyi päältä uutukainen maksimekko, jonka bongasin veromodan alesta puoleen hintaan. Oon viime vuodet ettinyt koirien ja kissojen kanssa täydellisiä maksimekkoja tai -hameita, mutta millään en silloin ole niitä löytänyt. Tämän kesän aikana oon kotiuttanut jo kaksi täydellistä maksimekko yksilöä, siis täh! Ja vieläpä super edullisesti kummatkin!

Mutta miltäs mun viinijuhla lookki näyttää teidän silmäänne? :)
Onko  jotkut tänä vuonna menossa vielä viinijuhlille ?
PicMonkey Collagejjjjhhh

14 kommenttia

 1. Meillä oli kyllä hauska ilta! ♥

  VastaaPoista
 2. Lovely dress! You look amazing! :)
  xoxo

  VastaaPoista
 3. Olen miettinyt ihan samaa, mihin hittoon tämä aika oikein katoaa! :D Tuntuu, että vastahan oli huhti-toukokuu ja kaikkea ihanaa tekemistä kesäksi suunnitteli. Noh, onneksi on vielä tämä ja ensi kuu ainakin virallista kesäkesää jäljellä ja toivotaan, että ilmat lämpenee pian! :)) Harmi, että Tuisku ei esiintynyt mutta ilta taisi muuten olla onnistunut sekä mitä asuun tulee – hyvältä näyttää! Ihanan kesäinen mekko <3

  VastaaPoista
 4. En pääse yli tosta mekosta, se on niin ihana!

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
 5. Vau miten upea mekko ja sinä! Tuossa on niin kauniit sävyt, jotka sopii hyvin kesään♥ ihana! ♥

  http://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Toi mekko ja sinä = WOW!♥ Näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 7. Olet ollu tosikauniina!):) ja kiva ku pääsit vinkkujuhlille mekin mennään sinne nyt keskiviikkona!:)

  VastaaPoista
 8. Oih, vitsi että kuulostaakin ihanalle!<3 Ompa tuola ollu ihanat noi viinilasitkin! 8)♥ Ja sä kaunokainen<3

  VastaaPoista
 9. Siis vau mikä kaunotar siellä!! <3 Tuo mekko pukee siuta tosi hyvin ja on ihanan kesäinen :) Nuo viinijuhlat kuulostaa vaan niin hyvältä, hah kun alkoikin yhtäkkiä tehdä mieli lasillista valkkaria! :DD

  VastaaPoista
 10. Ompa ihana mekko, ja tuo laukku *sydänsilmäemoji* <3!

  VastaaPoista
 11. Tuo mekko sopii sulle kyllä ihan älyttömän upeasti ♥ Pienesti mietin oisinko tänään suunnannut Kaija Koota kuuntelemaan, mutta ehkäpä mulle riittää tälle päivälle Pariisin Kevään keikka :)

  VastaaPoista
 12. Varmasti ollut ihan mahtavat festarit, vaikka Tuisku onkin vaihtunut Sanniin. Kuvat ovat todella ihania ja tuo sun maksimekko todella upea! Sopii sulle täydellisesti ♥

  VastaaPoista
 13. Upea mekko<3 Harmi kun se Antti ei sit esiintynytkään! Viinijuhlilla on kyllä aina kivaa, ens vuonna mennään sit yhdessä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥