SUOJAA PUHELIMELLESI

Moikka! :) Tulin tässä välissä vinkkaamaan teille yhdestä ihanasta sivusta, josta saat turvaa ja suojaa kännykällesi, nimittäin Caseapp.fi. Sivuilla on siis mahdollisuus suunnitella itse kuoret kännykällesi tai joko valita valmiisti malleista. Voit taituroida juuri itsesi näköisen kuoren sivun malleja, taustoja, kuvia ja tekstejä apuna käyttäen tai valita ihan oman kuvan mitä käyttää :) Valinnanvaraa on siis rajattomasti! Kuoria ja tarrakuoria löytyy mm. Iphoneen, Samsungiin ja Ipadiin, joten yleisimmät kännykkämallit sieltä löytyy!

Caseapp_Instagram


Kokosin alle muutaman suojakuoren heidän sivuiltaan. Kuten voitte huomata niin jokaiselle löytyy varmasti jotain! Nämä kaikki ovat suojakuoria, mutta tarrakuoria löytyy yhtälailla monissa eri kuoseissa ja väreissä. Ihastuin lähes jokaiseen kuoreen mitä heidän sivuillaan katselin! Mulla ainakin puhelin tarvitsee sen suojakuoren, koska oon tosi taitava tiputtelemaan sitä :D

Kuoret


Käykäähän tutustumassa sivuun ja ihailemassa mitä upeimpia kuoria! Mulla ois nimittäin myöhemmin luvassa pari kivaa juttua juuri teille nähin kuoriin liittyen, joten pysykäähän siellä ruudun takana!

CaseAppin nettisivut löydät TÄSTÄ  sekä Instagram tilin TÄSTÄ.
PicMonkey Collagejjjjhhh

10 kommenttia

 1. oi vitsi tuo on kyllä tosi kiva ku pystyy itsekkin suunnittelemaan! mullekkin on tulossa yhdet itse suunnittelemat ja yhdet valmiit kuoret, siistiä nähdä millainen tuli "omaista" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on! :) hei vähän kiva, mullekkin on tulossa itse suunnittelemat kuoret joten tosiaan kiva nähdä miltä näyttää :)

   Poista
 2. Toi sivu on kyllä tosi kätsy, mä tykkään siitä kovasti <3

  VastaaPoista
 3. Tuolla on kyllä tosikivoja nuo kuoret!:)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa mahtavilta ja näyttää upeilta kuorilta!♥ Oli pakko käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kävi kurkkaamassa ja tykästyit! ♥

   Poista
 5. Ootko ite tehnyt tuolla kuoria? Mulla on ainakin ollu harkinnassa tää mutta sitä ei ikinä teidä miten hyvälaatuisiksi kuoret loppupeileissä tulevat jostain omasta kuvasta.

  explorar-el-mundo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tulossa itseasiassa postissa kuoret tuolta ja kirjoittelen niistä postausta joten tsekkaa se kun saan sen ulos! :) Ainakin sivuilla luvattiin hyvälaatuisia kuoria ja selkeitä kuvia :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥