VIKING GRACE

Moikkamoi sinne! ♥ Yksi onnistunut kesäloma reissu taas heitetty, takanapäin on risteily Viking Gracella, pysähdys Tampereella ja vierailu Turun linnassa! Pääsin siis viimeinkin risteilemään tuolla upealla aluksella, jeij. Tosi moni on kehunut kyseistä laivaa ja jatkan itse samalla mallilla, nimittäin aivan ihana! ♥

viking_grace

viking_grace7

viking_grace1

viking_grace8

Lähdettiin hyvän matkaseuran kanssa lauantaina hurruttelemaan kohti Turkua, tarkoituksena pitää välibreikki Tampereella. Matkaa kun täältä Kuopiosti sinne kertyy mukavasti sen melkein kuusi tuntia, hyihyi! Illalla kuitenkin oli voittajafiilis kun päästiin viimein laivaan rentoutumaan ja nauttimaan itse risteilystä :) Sisustus ja koko laiva itsessään oli ihana! Löytyi pehmeitä tuoleja, vaaleita sävyjä, paljon ledejä ja tunnelmavaloja ♥ Juuri siis mun makuun!

viking_grace5

viking_grace3

viking_grace2

viking_grace10

Ilta meni oikeastaan tutustuessa laivaan ja ihaillessa Turun saaristoa kun laiva lipui auringon laskiessa kohti Tukholmaa. Ekana roudattiin kamat hyttiin, jonka jälkeen oltiin valmiita "laivakierrokselle". Pyörittiin oikeastaan koko laiva ympäri illan aikana ja samalla etsittiin jotain purtavaa, koska pitkän päivän jälkeen maha alkoi huutaa ruokaa! Illan aikana kerettiin myös kiertää Tax Free myymälä sekä Victoria´s Secretin oma kauppa. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä mitä laivalta tarttui mukaan ? Käytiin myös Vogue nimisessä yökerhossa kuuntelemassa livebändiä, jonka jälkeen hipsittiin nukkumaan yöllä kahden maissa.

viking_grace11

viking_grace6

viking_grace4


viking_grace9

Seuraava päivä suosi meitä hyvällä säällä, joten aikaa tuli vietettyä kannella auringon paisteessa. Vogue yökerhosta pääsi takakannelle, jossa nautiskeltiin ihania kylmiä juomia ja ihasteltiin maisemia. Myös ylempää löytyi kansi, jossa oli runsaasti istumatilaa ja mahdollisuus nauttia säästä. Kansi oli sisustettu samalla modernilla tyylillä kuin mitä sisuskin eli todella kauniisti ♥ Syötiin lounasta Frank´s nimisessä ravintolassa, josta sai tilattua pitsaa, hampurilaisia, pastaa tai pihviruokaa grillistä oman valinnan mukaan. Paikka oli tosi viihtyisä ja kaikille löytyi sopivaa ja mieleistä ruokaa :)

Illalla saavuttiin satamaan kahdeksan maissa ja koska matkaa kotiin oli niin pitkästi, jäätiin vielä Turkuun yhdeksi yöksi. Turun kuulumisista taidan väkertää teille oman postauksen vielä myöhemmin! Nyt tämä tyttö alkaa vajuttamaan tuota pyykkivuorta ja purkamaan laukkuja, moido!

Kuinka moni on tutustunut kyseiseen laivaan tai käynyt viime aikoina risteilyllä ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

14 kommenttia

 1. mä en oo vielä tolle laivalle päässyt, loppuvuodesta olisi suunnitelmissa mennä :-) Näyttää kyllä aivan ihanalta!

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
 2. Haha, mä olin kyseisellä laivalla risteilyllä juuri pe-la eli vuorokautta aiemmin kuin te :D Grace on kyllä sisustukseltaan ihanan moderni moniin muihin laivoihin verrattuna<3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia! ♥ Olisi kiva päästä taas pitkistä aikaa laivalle, vaikka juuri Gracelle kun en ole siellä vielä käynyt :) Vaikuttaa tosi hyvältä laivalta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja kuulostaapa kivalta tuo risteily! Itse en oo vielä kyseisellä laivalla käynyt, mutta hirveä hinku olisi päästä, niin kehuttu laiva!:)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä todella viihtyisältä laivalta, tuolla varmasti viihtyy superhyvin! Aivan ihania kuvia olet napsinut ja tekisi mieli lähteä samantien matkaan :) Ja hei tee ihmeessä ostospostausta!

  VastaaPoista
 6. Ikinä en ole kyseisellä laivalla ollut, mutta näyttää niin kivalta että pakko päästä kokemaan itsekkin!:) Ja nam minkä näköinen drinksu!
  http://annicariinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä mahtava laiva, voisin ehdottomasti lähteä uudelleenkin! Niin raikkaita otoksia oot laivalla ottanut, kyllä kuulostaa mukavalta reissulta ♥ :) Ja voi kun oot nättinä ollut taas liikenteessä!

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköinen laiva!! Tuolle on kyllä pakko päästä joskus käymään!:)

  VastaaPoista
 9. Mä oon käynyt risteilyllä viimeksi joulukuussa ja nyt pitäis mennä uudestaan, mutta laiva on ollut hakusessa. Toi vaikuttaa kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
 10. En oo käyny tuolla laivalla.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 11. Tuolle laivalle minäkin haluaisin joskus! Teidän reissu kuulostaa tosi kivalta ♥ Ps. hirvee jano iski kun tuota drinksukuvaa katto!

  VastaaPoista
 12. Onpa kaunista! :) En ole tuolla laivalla ikinä käynyt, mutta jospa jossain vaiheessa tulisi lähdettyä. Risteily on mukavaa ja tosi helppoa lapsenkin kanssa. ^^

  VastaaPoista
 13. Tuolla Gracella näyttää kyllä tosi hienolta, sille on ehdottomasti joskus päästävä risteilemään! :) Ihanan kuuloinen minireissu ollut teillä, oli varmasti hauskaa! :) Ja ehdottomasti ostospostausta <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥