DIY : KAAPELIKELAN TUUNAUS

Hellouu ja rentoa sunnuntaita sinne! :) Ihan kun mä olisin luvannut teille jo kesän alussa yhden diy -projektin esittelyä, mutta eipäs sitä täällä blogissa ole näkynyt tähänkään päivään saakka. Paitsi tänään!!! Tänään siis pääsette kurkkaamaan mitä nikkaroitiin poikaystävän kanssa loppu keväästä tuonne meidän parvekkeelle. Mitään isoahan sinne ei enään mahdu, mutta eikös pienen "pöydän" saa aina johonkin nurkkaan ujutettua ? ;)

diy_kela2

diy_kelax2

Poikaystävä oli hankkinut töistä roskiin menevän pienen kaapelikelan, jonka sitten kiikutti mun luokse ja kysyi, että nikkaroidaanko tästä jotain. No mähän rakastan diy -projekteja ja varsinkin kun tuunattavana kohteena on noinkin kiva asia kuin kela, niin sormet syyhyten alettiin suunnitella mitä me sille voitaisiin tehdä.

diy_kela1

Lopputuloksena päädyttiin vetämään kaapelikela valkoisella maalilla ja kieputtamaan paksua narua keskikohdan ympärille. Laitettiin pohjaan vielä pikkuiset renkaat, niin saatiin "pöydälle" hieman korkeutta ja helppo siirtely mahdollisuus. Lopputuloksesta tuli omasta mielestäni oikein kivan näköinen ja kela sopii tuonne parvekkeelle kuin nakutettu!

diy_kela

Miltäs meidän kaapelikelapyötä näyttää teidän silmäänne ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

15 kommenttia

 1. Tosi kiva ja hieno! Tuo naru tuo jotenkin kivasti luonnollisuutta ja eloa valkoisen rinnalla pöytään :) tykkään ♡

  VastaaPoista
 2. Vitsi mä tykkään tällasista diy-aiheisista postauksista! :) Näistä voi aina saada sellasia ideoita mitkä ei muuten ois tullut mieleenkään :) Toi on oikein kivan näkönen<3

  VastaaPoista
 3. ihana lopputulos kyllä, sopii todellakin täydellisesti parvekkeelle! :) tykkään tuosta narusta kovasti, huikee idea kieputtaa sitä tuohon ympärille ♥

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva idea ja lopputulos! <3

  VastaaPoista
 5. Vautsi, näyttääpä kivalta! ♥ Mietin aina miten muut keksivät tuollaisia diy-ideoita vaikka mistä!! :D Tuollainen pikkupöytä sopii kyllä täydellisesti parvekkeelle :)

  VastaaPoista
 6. Wau!! Tästä tuli tosi kiva ja toi naru sopii todella hyvin tohon keskikohtaan! 😊😍

  VastaaPoista
 7. Toi on niin ihana :) ja tuo naru tuo siihen omaa fiilistä!

  VastaaPoista
 8. Vautsi mikä lopputulos! Näyttää nimittäin ihan superkivalta! Ihanaa, että te olette yhdessä tuollaisen idean saanut ja toteuttanut sen :)

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää ja naru kyllä viimeistelee koko pöydän! :)

  VastaaPoista
 10. Siis vau! Aloin jo heti miettimään olkkariin myös itselle tuollaista pöytää ;) Tuo naru tekee tosta pöydästä kyllä täydellisen ♥ Ihan mieletön idea, vautsi.

  VastaaPoista
 11. Ihana idea! Näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 12. Vau tulipa kivan näköinen!:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥