STOCKHOLM GREETINGS

Moikka ja kivaa viikonalkua sinne! ♥ Yhtä reissua rikkaampana jälleen. Tukholmasta ja laivalta on siis kotiuduttu. Meidän reissu meni oikein kivasti, sai vähän hermolomaa tästä arjesta ja muutenkin tämä oli pieni piristys tämän synkän syksyn keskellä.
Matkustettiin tällä kertaa Silja Serenadella ja risteily oli päivä Tukholmassa tyyppinen. Perjantaina lähdettiin ajamaan aamupäivästä kohti Helsinkiä ja illalla viiden aikaan laiva lähtikin jo kohti Tukholmaa!

tukholma

tukholma10

tukholma3

Ensimmäinen ilta meni tax freehin tutustuessa, ruokaillessa ja seuraamalla illan showta yökerhossa :) Tilattiin hyvät drinksut, pelattiin korttia, ja kuunneltiin ja seurattiin tanssi esityksiä. Hytti kutsui hyvissä ajoin, nimittäin Tukholmassa halusi olla mahdollisimman virkeänä!

Tukholmassa oltiin aamupäivällä kymmenen aikaan ja laivasta suunnattiin suoraan metron avuin kohti keskustaa. Maissa oli aikaa olla noin seitsemän tuntia ja se jos mikä meni nopeasti! Keskustassa kierrettiin muutamat kaupat, lähinnä sellaisia joita täällä Suomessa ei ole, kahviteltiin Espresso Housessa ja puhuttiin muutama sananen ruotsia, hah :D Tehtiin myös visiitti Vanhaan Kaupunkiin, joka edelleen on jotain niin kaunista ♥ Olisin voinut ihailla niitä värikkäitä ja vanhanaikaisia rakennuksia vaikka miten, mutta jäätävän kylmä tuuli ja ilma pakotti takaisin kohti keskustaa. Suurin osa kuvista onkin räpsitty vanhasta kaupungista ja Tukholman torilta :)

tukholma5

tukholma7

tukholma2

tukholma9

Tukholman torilla oli aivan käsittömän ihania kojuja. Löytyi valtavasti kukkia, vihannesmyyjiä ja noita kurpitsoja! Siis kattokaa miten kauniita, isoja, pyöreitä ja oransseja ne onkaan ♥ Hah, oispa tehnyt mieli tuoda yksi tänne Kuopioonkin :D Pari ostosta kuitenkin Tukholmasta ja laivalta lähti matkaan, suurin osa kylläkin tänne meidän kotiin :D Mutta voisin niistä pienen postauksen tehdä tänne teille! Miltä kuulostaa ?

tukholma4

tukholma8

tukholma6

Kokonaisuudessaan päivä kului tosi äkkiä, joten kauheasti ei kannattanut keksiä suunnitelmia tuolle ajalle. Mekin ihailtiin enemmän itse kaupunkia kuin shoppailtiin. Uudessa kauppakeskuksessa olisi kyllä ollut mukava käydä, mutta valitettavasti aika ei siihen riittänyt. Tukholmasta laiva lähti viiden maissa takaisin Helsinkiä ja ilta laivalla menikin ( taas ) syödessä ja iltaa viettäen :) Sunnuntai aamuna oltiin hyvissä ajoissa Helsingin satamassa, joten kotona oltiin jo iltapäivästä. Reissut ovat aina yhtä mukavia, mutta kyllä se kotiinkin palaaminen on aina ihanaa ♥ Varsinkin omaa sänkyä kaipasi kovasti parin huonossa sängyssä nukutun yön jälkeen, hah :D

Mutta miltäs meidän reissu kuulostaa ? :) 
PicMonkey Collagejjjjhhh

19 kommenttia

 1. Hahah, puhuittekin ruotsia vaikka kovasti uhkailitte etukäteen :D Mut ihanalta näyttää etenkin tori ja vanhakaupunki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli se ruotsin puhuminen silti aika vähäistä, hah :D Eikös! ♥

   Poista
 2. Ihana postaus ja mukava blogi muutenkin :) Itsekin olin juuri Tukholmassa ja tuli myös samoissa paikoissa pyörittyä kuin te. On toi naapurimaan pääkaupunki kyllä niin ihana matkakohde!

  VastaaPoista
 3. Tulipas ikävä Tukholmaan! Kivan reissun ootte saanut tehtyä ja kuvat ovat todella upeita ja ihanan värikkäitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellanoora! ♥ Teidän pitää lähtee Tukholmaan!

   Poista
 4. Kivan reissun ootte toteuttanut, kivoja kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ja teidän reissu kuulostaa tosi onnistuneelta! ♥ Olisi kyllä kiva käydä Tukholmassa näin syksyaikaan, kun itse olen käynyt siellä vain keväisin/talvisin. Haha, itse en osaa puhua ruotsia enää yhtään, joten tyydynkin aina englantiin siellä asioidessa! :D Ostospostaus kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli, onnistunut se olikin ♥ Mäkin kyllä puhuin englantia mutta pari sanaa koitti ruotiksikin sanoa :D

   Poista
 6. eikä noi kurpitsat, en kestä miten oransseja ja täydellisiä nuo on !!! :D ihania! :D ♥ ihana tää koko postaus muutenkin, tukholma on kyllä ihana kaupunki :)

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva postaus! <3 Mä oon menossa kans ens kuussa Tukholmaan, joten tuli hyvään saumaan tämä postaus :) Tosin sielä on varmaan sillon kylmempää ja talvisempaa :D Tykkää kyllä kovasti Tukholmasta, se on kaunis kaupunki <3 Teidänki reissu kuulostaa kyllä mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Hei vähän kiva, joo ehkä kylmempää voi olla mutta näkeepä talvisen Tukholman :)

   Poista
 8. Ihanan syksyisiä kuvia ja ihana Tukholma. Teijän reissu kuulostaa hirmu rennolle, voi kun pääsis pian itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Rentoa kyllä reissulla olikin!

   Poista
 9. Aivan ihania kuvia, ai että! ❤ Ehkä ensi kesänä voisi lomilla suunnata Tukholmaan, en ole vielä ikinä käynyt siellä :) Toisaalta rakastan Tallinnaa niin paljon että en ihmettelisi jos päätyisin taas sinne :")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenniina ♥ Hei nyt Tukholmaan kipin kapin, se on ihana paikka! :)

   Poista
 10. ootpa kivoja kuvia ottanut! Hah mulla on just samanlainen kuva tuosta samasta kohdasta vanhasta kaupungista kuin sun tuo vika kuva :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥