KULMAT KUNTOON - MICROBLADING

Heissan Blogista löytyy silloin tällöin kauneus aiheisia postauksia ja tänään mulla olisi ilo taas jakaa teille yksi sellainen. Kuinka monelle microblading on tuttu termi? Niin vähän arvelinkin, ei kovin monelle. Kuten ei minullekkaan ollut ennen viime viikon lauantaita. Microblading on tekniikka, jolla kulmat ns. kestopigmentoidaan mahdollisimman luonnollisen näköisiksi kuitenkaan toteuttamalla sitä tatuointi tyylillä. Microblading tekniikassa käytetään työvälineenä pientä veistä, jolla vedellään ns. uusia karvoja omien kulmien sekaan!Mutta siis, viikko sitten lauantaina kävin kyseisessä toimenpiteessä. Alkuun kulmat mittailtiin todella tarkkaan, jotta aloituskohdat, korkein kohta ja ääriviivat saatiin kohdilleen. Sen jälkeen työtä alettiin tehdä pienen terän ja värin kera. Tiedän, terä kuulostaa aika hurjalta, hah :D Kulmiin tehtiin ns. uusia karvoja jotka jäljittelevät oikean kulmakarvan ulkonäköä ja suuntaa. Selväähän on, että "viiltojen" teko sattui jonkin verran, mutta siihenkin kipuun turtui aika nopeasti!

ennenjälkeen
Kulmat ennen pigmentointia ja heti sen jälkeen.

Miksi sitten päädyin tähän kulmien pigmentointiin eli microbladingiin?
 
Päällimmäinen syy oli ehdottomasti se, että mun omat kulmat ovat ihan olemattomat. Karvoja kyllä löytyy muutama hassu yksilö, mutta väriä mun kulmissahan ei ole juuri ollenkaan. Viihdyn kyllä ilman meikkiä, mutta kulmaväri on sellainen jota ilman, on todella ahdistavaa olla. Ja ihan juuri siksi, että niitä kulmia ei ole. Mun arki on helpottunut ihan huomattavasti näiden "uusien kulmien"  ansiosta, kun joka aamu olen voinut skipata kulmien laiton kokonaan! :)

Kokonaisuudessaan kulmat ovat parantuneet noin kuukauden kuluttua ensi laitosta, jonka jälkeen kulmiin tehdään vielä vahvistuskerta. Tällä hetkellä mun kulmat ovat siinä parantumisvaiheessa, että ylimääräinen väri ja muodostunut rahka alkavat irrota. Tässä vaiheessa kulmat vaalenevat jonkun verran koska ylimääräinen väri poistuu ja mahdollisia koloja ja aukkoja saattaa syntyä. Ne kuitenkin paikataan vahvistuskäynnillä ja mahdollisesti vielä muokataan kulmien väriä, muotoa yms. mitä asiakas haluaa :) Itse oon tosi tyytyväinen kulmien muotoon, ne on juuri sellaiset jotka sopivat mun kasvoihin. Väriä ehkä voisi tummentaa ihan hitusen verran, mutta katsokaan onko siihenkään tarvetta kun kulmat ovat parantuneet kunnolla :)

microblading

Kulmat laitoin Kuopion Lash&brow :lla. Lash&Brow :n Suvi oli oikein ammattitaitoinen vaikka onkin vasta aloittanut kulmien teon joku aika sitten :) Instagrammista löydätte kyseisen yrityksen sivut nimellä @lashbrowkuopio sekä facebookista tästä linkistä! Aikaa kulmien pigmentointiin voitte varata facebookin, instagrammin tai puhelinnumeron kautta!

Onko teille kellekkään tuttu microblading tekniikka ? :) 
PicMonkey Collagejjjjhhh

27 kommenttia

 1. Vauu mitkä kulmat! :) Tuo kuulostaa kyllä ihan mahtavalta! Paljon tuollainen maksaa? En nyt pikaisella katsomisella löytänyt hintaa.. Helpottais nimettäin munkin arkea aika paljon ;) Pitääkin alkaa katselemaan Helsingistä vastaavaa, olis kyllä niin mahtava juttu itsellekki saada tuollaiset kulmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näissä kulmissa oli tosi hyvä alennus kun nämä otin, eli omista pulitin vain 100 euroa! Mutta normaalisti hinta pyörii siinä 250-350 euron välillä :) Nää helpottaa kyllä huomattavasit arkea!

   Poista
 2. Hurja muutos! Noi 'uudet' kulmat kyllä sopii sulle hyvin, ja toi värikin näyttää kuvissa luonnolliselta :) mulla on itellä jo sen verran tuuheet ja tummat kulmat että tämmöseen en oo kokenu tarvetta, mutta miten ihana juttu että ne keillä kulmat on lähes olemattomat voivat saada arkeensa helpotusta tuolla tekniikalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onnittelut hyvistä kulmista, oispa ihana kun omatkin olisi vähän tuuheammat :D

   Poista
 3. Yli kaksi vuotta sitten otin omani ja edelleen ne vaan pysyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän kiva! Toivottavasti omatkin pysyy yhtä hyvin!

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus, tuosta tekniikasta oonkin aiemmin kuullut. :) Sopii siulle hyvin ja lopputulos on niin luonnollisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Kiva, että postaus kiinnosti!

   Poista
 5. Hei tää oli mielenkiintoinen postaus ja en kyllä oo ennen törmännyt itsekään kyseiseen menetelmään! :) Hyvältä näyttää kulmat nyt ja onhan se kiva että ei tartte olla joka aamu sutimassa väriä kulmiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että herätti mielenkiinnon!:) Kiitos Maria! :)

   Poista
 6. tää tekniikka kyllä kiinnostaa itseäni kovasti!! Oon muutaman kuvia juuri ihailut näistä ja itsellä on ihan sama "ongelma" kulmien kanssa kuin sulla, ne ovat todella vaaleat luonnostaa. Pitää tosissaan kyllä harkita tätä ! Hyvältä näyttää sun kulmat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän kiva, että löytyy kiinnostusta sieltäkin! :) Kannattaa kyllä harkita. helpottaa arkea huomattavasti jos omia kulmia ei oikei löydy :D

   Poista
 7. Vau miten ihana lopputulos!<3 Haluais itsekkin niin kovasti tuollaiset :')

  VastaaPoista
 8. Lopputulos näyttää kyllä tosi hyvältä ja luonnolliselta! :) Itsellänikään ei mitkään kovin tummat kulmat ole luonnostaan, ja lisäksi teiniaikainen liika nyppiminen on jättänyt ne ruman muotoisiksi, joten tuollainen kesto pigmentointi olisi hyvä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) Hei kannattaa kyllä harkita jos yhtään tuntuu siltä :)

   Poista
 9. Vau, toi lopputulos näyttää ihan super hyvältä. Mäkin haluan! :D

  VastaaPoista
 10. Huhhuh kylläpä kieltämättä kuulosti hurjalta, mutta näyttää kyllä ihan kivalta!:D Mä oon miettinyt kestopigmentointia niin onkos tää nyt sitten sama juttu? Toisaalta oon tyytyväinen omiinkin kun mulla on melko tummat kulmat mutta täytyyhän ne meikatessa toki laittaa:) Mukava kun ei tarvis joka aamu olla niin laittelemassa niin tuo olisi aika kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei oo ihan sama asia, tässä menetelmässä uudet karvat tehdään enemmän pintaan eli väri ei siis mene niin syvälle ja lopputulos on luonnollisemman näköinen kun ne tehdään veitsellä :D Nämä kyllä helpottaa paljon ja jos yhtään fiilis että uskaltaa ja haluaa ottaa niin kannattaa harkita! :)

   Poista
 11. Näitä on kyllä tullut nähtyä viime aikoina somessa aika paljon ja täytyy sanoa, että toistaiseksi olen nähnyt vain hyviä lopputuloksia, niinkuin sullakin! Todellakin sopii kulmien malli ja kaikki sulle ihan älytsin hyvin :) Mulla on itselläni luonnostaan turhankin tummat kulmat, joten mua varten tämä hoito ei ole, mutta jos omaisin ihan hennot ja vaaleat kulmat niin harkitsisin kyllä erittäin vahvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä näkyy somessa kyllä paljon nyt! Kiitos :) Tälläiselle hento kulmaiselle nämä ovat just passelit!

   Poista
 12. Multa löytyis just tälläisiin sun osaan postauksiin eli kosmetiikkatestauksiin liittyvä ns. Blogi snapchatista nimellä juliatestaa. Kannattaa käydä lisäämässä kaveriksi tai muuten vaan tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 13. Äääää mä oon katsonut microbleidausta sillä silmällä jo siitä lähtien kun siitä alettiin puhumaan, mutta mä oon niin nössö etten vaan uskalla mennä :D Se on kuitenkin lopulta melko pysyvä ratkaisu ja mua pelottaa se kipu. Sun kulmista tuli oikein sievät, helpottavast elämää varmaankin hurjasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh voi eii, nyt keräät rohkeutes ja menet jos oot sitä miettinyt! :) Kipu ei ole paha ja lopputulos on varmasti hyvä! Kiitos :)

   Poista
 14. Olen viime kuukausien aikana alkanut kovasti haaveilemaan kulmien pigmentoinnista, joten oli tosi mahtavaa päästä lukemaan sun postaus aiheesta! Itselläkin kun on tuo ongelma vaaleiden kulmien kanssa, joten tämä helpottaisi arkea kummasti :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥