JOULUN TO DO-LISTAA

15 päivää enään jouluun, ja mulla on joulu tekemiset ihan vaiheessa. Pikkuhiljaa alkaa stressi taso tässä nousta näiden tekemättömien töiden takia, hahah :D Ajattelin kirjoitella tänne teille mun joulun to do-listaa, joka olisi siis tarkoitus suorittaa ennen jouluaattoa, tai oikeastaan toivottavasti jo paljon ennen sitä!

lumi_kuvia

1. Askartele joulukortit ja postita ne.
Oon viime vuosina askarrellut joulukortit itse ja tänä vuonna olisi suunnitelmissa tehdä samoin. Tosin ongelmana on vielä puuttuvat korttitarpeet ja idea joulukortin ulkonäöstä, mutta enköhän ensi viikolla saa jonkinnäköisen korttipajan aikaiseksi :D

2. Kuvaa Hillasta joulukuvia.
Meidän Hillalla on tonttulakki, joten ihanat koira joulukuvat on pakko ottaa! Pitää pistää kuvausnurkka pystyyn ja Hilla nököttämään sinne :D Tosin neidillä on niin kamalasti aina virtaa, että katsokaa tuleeko niistä kuvista mitään! 

lumi_kuvia3

3. Mieti joululahjat ja hanki ne.
Pari joululahja ideaa oon jo keksinyt läheisille, mutta suurin osa on vielä hakusessa. Joulu on todellakin ihan kohta ja mulla ei ole ainuttakaan lahjaa vielä hankittuna, apua! 

4. Hanki kaunista lahjapaperia ja paketoi kauniita paketteja.
Kimalletta, kauniita nauhoja ja koristeita, niiltä tulee meidän lahjat näyttämään Oon bongaillut kauniita lahjapapereita vaikka millä mitoin, ja nyt vain olisi aika hankkia ne ja kääriä ne tulevaisuuden joululahjat niihin! 

lumi_kuvia4

5. Leivo ensimmäiset piparkakut.
Pipareita tässä taloudessa ei ole vieläkään keretty leipomaan ja kohta eletään jo joulukuun puoliväliä, no ei ihan mutta melkein. Tänä vuonna piparkakkutalo taitaa jäädä tekemättä ja tyydytään ihan normi pipareihin :) 

6. Tee joulusiivous.
Perinteinen joulusiivouskin pitäisi toteuttaa ennen aattoa. Tosin joulun pyhinä kotona ei tule varmasti paljoa oltua, mutta kyllä se puhdas koti on aina mieluisampi

lumi_kuvia2


Aikamoinen lista, eikös? Ehkä tässä pitää alkaa priorisoida omaa ajankäyttöä ja ruveta toteuttelemaan noita listan hommia. On inhottavaa kun tekemiset vaan kasaantuu eikä mitään saa oikein aikaiseksi! :D Tähän kun lisätään vielä työt ja muut hoidettavat asiat päälle niin aikaa näiden hoitoon ei jää kovinkaan paljoa, siis apua! Tänä viikonloppuna tosin unohdan joulustressin kokonaan, nimittäin ollaan suuntaamassa kullan kanssa kohti Helsinkiä viettämään yhteistä vapaata viikonloppua :) Alkava flunssa tosin pilaa vähän tätä reissufiilistä, mutta särkylääkettä ja teetä nassuun niin ehkä selviän viikonlopusta! Kivaa viikonloppua sinne ❤️

Mitenkäs teidän jouluvalmistelut ovat sujuneet? Onko to do-lista vielä pitkä?
PicMonkey Collagejjjjhhh

20 kommenttia

 1. Ihania kuvia :) Jouluruoat pitäisi ostaa pakkaseen, kortit kirjoittaa loppuun ja muutama lahja vielä hankkia :) Joulu on tosiaan jo ihan kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No ei paljoa onneksi enää tehtävää! :)

   Poista
 2. sulla on kyllä paljon kaikkea vielä tehtävänä ennen joulua, mutta onneksi noista suurin osa on ihania jouluisia juttuja, joten eivät tunnu velvollisuuksislta ;) mistä oot löytänyt kivoja joululahjapapereita?! mä en nimittäin löydä mistään.. :( voi apua miten kauniita nämä kuvat on, ihan mielettömiä!! ♥ ihanaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Ainakin suomalaisessa kirjakaupassa oli jotain glitter paperia :D Kiitos Jenni ♥

   Poista
 3. Oma joulun to do lista näyttää lähes poikkeuksetta täysin samalta kun siun :'D haha. Mutta ei pie ottaa stressiä! Tsemppiä ja ihanaa joulunodotusta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi että! :D Pikkuhiljaa kun tekee niin ei stressitaso nuose :D

   Poista
 4. Upeita kuvia:)) Täällä ihan samatjutut listalla, paitsi eilen sain joulukortit tehtyä onneks kaikki joulujutut on kivoja tehdä vaikka hommaa oiskin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :) Vähän kiva kuulla! :)

   Poista
 5. Mun kanssa pitäisi tehdä monta samaa asiaa kun sulla, mitään en oo saanut aikaseks :D Ihania kuvia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nyt pikkuhiljaa tekemään! Kiitos ♥

   Poista
 6. Ensinnäkin, vitsi miten upeat kuvat! ♥ Osaat kyllä olla kameran edessä Viivi :) Täälläkin tuntuu että on vielä kauheasti tekemättä asioita ennen joulua, osa lahjoista ostamatta ja pitäisihän se joulusiivouskin saada tehtyä! :D Kortit laitan varmaan alkuviikosta postiin, ne sain sentään askarteltua vihdoin valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥ Joulun aikaan on kyllä paljon tekemistä, huhhuh :D

   Poista
 7. Mulla on melkein kaikki jo tuosta listasta tehtynä :) Joulukortit pitäisi postittaa ja joulusiivous tehdä. Ja luonnollisesti 2. kohta jää pois, kun omaa koiraa ei ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän kiva, oot ollut ajoissa! :)

   Poista
 8. Ihania kuvia ja hyvältä kuullostaa sun to do- lista :-D Olen itseasiassa tänä vuonna ekaa kertaa pariin vuoteen askarrellut joulukortit itse :-)

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ itse tehdyt joulukortit on ihania :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥