MY WISH LIST 2016

Oikein iloista joulukuun 2. päivää Kuinka moni on kerennyt jo väkertää lahjalistaa joulupukille? Täällä nousee yksi käsi pystyyn! Aina kun mieleen on juolahtanut jokin tarvittava asia, niin oon listannut sen mun lahjatoivelistaan ylös. Näin kaikkea ei tarvitse hankkia itse ja tuleepahan jokainen lahja olemaan sellainen jota tarvitsee ja haluaa :)


Wishlist1. Lumenen kasvojenpuhdistusmousse. Mä oon vannonut pitkään näiden moussemaisten kasvojenpuhdistus aineiden nimeen, ja lahjalistalta löytyy Lumenen versio tästä :) Sain viime vuonna kyseisen puhdistusaineen myös lahjaksi, mutta se ikävästi loppui syksyllä, joten uutta tilalle siis jouluna, toivottavasti!

2. Michael Korsin kello. Mä oon tykästynyt kelloihin koko ajan vain enemmän ja enemmän. Multa löytyykin pari ihanaa kelloa, mutta toisesta on patteri loppu ( kiina versio, joten hankala vaihtaa :D ) ja toinen on ranteesta joko liian iso tai liian pieni, möh. Tälläinen olisi ihana saada ehkäpä ruusukullan värisenä

3. Morocconoilin hiusöljy. Sain tästä testi version marraskuun livboxissa ja ai että mä ihastuin siihen! Nyt oon bongaillut tuollaista lahjapakkausta tästä öljystä ja mä todella toivon, että pukki kuulee tämän toiveen ja kiikuttaa tuon hiusöljyn lahjakasaan

4. JHT -kirja. Eli Cheekin elämänkerta päätyi myös toivelistalle. Jotenkin mulle tuli fiilis, että tämän haluan lukea ja helpoin se on pyytää joululahjaksi. Mä en muuten ole kovin kovaa lukutyyppiä, mutta toivottavasti tämä kirja veisi mukanaan jos sen käärepapereista vain löydän!

5. Lainerauta. Viime aikoina oon innostunut myös silloin tällöin kihartamaan hiukset laineille. Mulla on ollut käytössä ikivanha kreppirauta johon on saanut vaihdettua ns. lainepalat kreppipalojen tilalle ja sillä oon koittanut hiukseni väkertää :D Voisi siis olla kohdallaan hankkia ihan kunnollinen lainerauta!

Siltä näyttäisi mun tämän vuoden lahjatoivelista. Tietenkin otan myös vastaan suklaat jos niitä paketteihin siunaantuu. Myös yllärilahjat sallitaan, hah  

Mitä teidän lahjalistaltanne löytyy tänä vuonna ? :)
  
PicMonkey Collagejjjjhhh

6 kommenttia

 1. Kivoja toiveita! Multa löytyy toiveista Remingtonin hiustenkuivaaja, korvakorut sekä yksi laukku :)

  kohtibyjasmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Moroccanoil on kyllä aivan täydellinen tuote! ♥ Omalta listaltani löytyy pääasiassa kauneusjuttuja ja vaatteita :) (ja tottakai suklaata!)

  VastaaPoista
 3. Ihania toiveita ♡ täytyis varmaan alkaa iteki miettimään ees muutama toive omalle listalle :D

  VastaaPoista
 4. Uij, ihana toivelista!:D MK:n kello löytyy omaltakin, mutta se on niin hintava että taidan ehkä mielummin ostaa sen itse:'D täällä ei tiedetä yhtään vielä mitä haluan jouluahjaksi, tasan neljä juttua on mielessä ja kolme tietty niin kalliita ettei niitä kehtaa edes pyytää..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥