PIENIÄ SUURIA MUUTOKSIA

Moikka pitkästä aikaa! Mun on ollut tarkoitus tulla julkaisemaan teille tämä postaus jo viikkoja sitten, mutta mä en vain ole saanut aikaiseksi tulla koneelle. Pahoittelut siis blogitauosta! Mutta olisi ehkä aika täällä blogissakin informoida meidän pienistä tulevista elämänmuutoksista. Ja ei, meille ei ole tulossa vauvaa jos joku niin kerkesi jo luulla :D Nimittäin mä sain koulupaikan, musta tulee terveydenhoitaja! Jee! Mutta se koulupaikka sijaitsee Mikkelissä, eli siinä sitä muutosta sitten! 

kukat

Vajaa kuukausi sitten kun tieto koulupaikasta tuli, en riemuinnut siitä ihan näin innolla :D Alkuun oli tosiaan pieni järkytys tämä Mikkeli, nimittäin tottakai Kuopio koulupaikkana olisi ollut ykkönen. Silloin parin viikon ajan ajatusta sulatelleena otin koulupaikan vastaan ja kova kämpän etsintä Mikkelistä oli siis alkanut. Muutamme tosiaan heti vuodenvaihteen jälkeen Mikkeliin koko perheen voimin, siis poikaystävän ja Hillan kera! :) Vielä ei ole tullut sitä romahdusta kun oikeasti tulee älyäämään tämän kaiken, että pitäisi lähteä vieraalle paikkakunnalle opiskelemaan eikä sieltä tunne ketään eikä koko paikkaa tunne ollenkaan. Ainut havainto Mikkelistä on se, kun Helsinkiin päin ajaessa pyyhkäistään vain Mikkelin ABC:n ohi, hah :D Mutta odotetaan vain sitä hetkeä kun kaikki karut faktat iskevät päin naamaa ja tulee se kauhea paniikki ja älyäminen että tässä ollaan muuttamassa toiselle paikkakunnalle, oivoi :D

Tämän kaiken hässäkän keskellä on tullut siis mietittyä koulupaikkaa, muuttoa, joulukiireitä ja siihen päälle vielä on huolehdittu meidän uudesta perheenjäsenestä ♥ Stressitaso alkaa varmaan olemaan huipussaan, nimittäin koulu alkaa Mikkelissä toinen päivä tammikuuta ja tieto, että saatiin sieltä kämppä tuli viime viikolla ja muutto on siis todella lähellä! Voinkin näin etukäteen jo pahoitella todennäköisesti blogin tulevaa hiljaisuutta, sillä yksinkertaisesti mulla ei riitä tunnit vuorokaudessa ja tällä hetkellä on muutakin isompaa stressattavaa kuin blogi. Toivotaan kuitenkin, että saan Mikkelissä asiat rullaamaan mahdollisimman nopeasti, että pääsen tänne teille päivittelemään uutisia "uudesta elämästä" :D Voin sanoa, että ikinä ei ole jännittänyt tai pelottanut näin paljoa tuleva vuosi, hui! Toivottakaa mulle tsemppiä muuttoon ja näihin muutoksiin, sitä mä tulen tarvitsemaa!
PicMonkey Collagejjjjhhh

15 kommenttia

 1. Paljn onnea opiskelupaikan myötä! Arvostettava ammatti <3

  VastaaPoista
 2. ohhoh, vau! yllätyin kyllä tosi paljon tästä postauksesta, on tosi jännää että oikeasti muutat mikkeliin! :D mutta ihan HURJAN siistiä, onnea viivi koulupaikasta!!!! ♥ ihan mahtavaa, oon tosi onnellinen sun puolesta :) on kyllä jänniä juttuja tulossa ensi vuonna, hui :) kääk, oon itsekin ihan innoissani sun puolesta! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea Viivi, ihana kuulla että otit paikan vastaan ja sustakin tulee terveydenhoitaja <3 Ootan innolla postauksia sieltä Mikkelistä ja opiskeluista :)!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea koulupaikasta! :) Minäkin muutin tänä syksynä opiskelujen takia Mikkeliin, joten tervetuloa kaupunkiin :) Itse oon ainakin viihtynyt täällä ja XAMKissa hyvin! :) Tsemppiä muuttoon ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit, paljon onnea opiskelupaikasta <3 Ja tsemppiä myös muuttopuuhiin! Sitä ennen saat kuitenkin nautiskella joulusta ja rentoutua :))

  VastaaPoista
 6. Vauu vähän siistiä että uskallat hypätä täysin tuntemattomaan! Onneksi poikaystäväsi ja karvakamusi tulevat mukana ♡ tsemppiä hurjan paljon tulevaan ♡

  VastaaPoista
 7. Onnea hurjan paljon opiskelupaikasta!♡ muutto uudelle paikkakunnalle varmasti jännittää, mutta toisaalta maisemanvaihto tekee ihan hyvää! :) Ihanaa joulunaikaa sinne ja rapsutukset Hillalle!♡

  VastaaPoista
 8. Oii, kuulostaa aivan ihanan jännille muutoksille! :) Paljon onnea koulupaikasta ja tsemppiä muuttoon :-*<3

  VastaaPoista
 9. Mä kuulinkin tästä hieman jo ja nyt sitten, onnea koulupaikasta ♥♥ Mahtavaa lähteä vähän niinkuin aloittamaan "uusi elämä" tai sellainen;) Ihan puhtaalta pöydältä u know! Tsempit kaikkeen muuttoon ja muuhun hässäkkään, varmasti tulee olemaan melkoisen kiire meno siellä:)

  VastaaPoista
 10. Oi että, paljon onnea opiskelupaikasta! :) En osaa edes kuvitella kuinka paljon uudelle paikkakunnalle muuttaminen jännittää, mutta onneksi et ihan yksin joudu sinne lähtemään :) Tsemppiä tulevaan! ♥

  VastaaPoista
 11. Onnea koulupaikasta! <3 :) On varmasti iso muutos muuttaa vieraalle paikkakunnalle, mutta sekin tulee varmasti olemaan hyvin opettavainen kokemus ja kasvattaa siuta entisestään! :) Ja ainahan sitten valmistumisen jälkeen voitte muuttaa takaisin kotikulmille Kuopioon ;) Hurjasti tsemppiä kaiken keskelle ja oikein ihanaa joulua <33

  VastaaPoista
 12. paljon onnea koulupaikasta!<3 Varmasti nyut tuntuu että kaikki muuttuu äkkiä mutta hyvin kaikki varmasti menee:) Koulun kautta tutustuu nopeasti uusiin ihmisiin mikä helpottaa paljon muuttoa varmasti! :))

  VastaaPoista
 13. Ihan huippua että sait sen opiskelupaikan 😊 Mutta sitten ei niin huippua, että muutat Kuopiosta 😢 Tsemppiä kouluun ja uuteen elämään Mikkelissä!

  VastaaPoista
 14. Onnea koulupaikasta ja tsemmppiä muutoksiin! Vaikka aluksi kaikki muutos tulee nopeasti ja kerralla niin se varmasti myös piristää! Ja Mikkeli on musta vieläpä superkiva kaupunki :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥