6 TAVOITETTA VUODELLE 2017

Helouu! ♥ Hei mä oon bongannut monista blogeista näitä tavoite listoja ( joita on muuten ihan huippu lukea! ) tulevalle vuodelle ja koska mun tuleva vuosi tulee olemaan ihan jotain muuta kuin sitä tuttua ja turvallista, niin päätin itsekin listailla muutaman helpon tavoitteen mun vuodelle 2017!

flowers

- Keskity kouluun ja hoida siihen kuuluvat tehtävät -
Tämä on yksi tärkeä tavoite mulle, haluan oikeasti koittaa keskittyä kouluun ja selvitä siitä kunnialla tämän kevään! Ainakin nyt alkuviikkoina oon ollut täynnä opiskeluintoa, mutta vähän jänskättää riittääkö se loppukevääksi. Todennäköisesti ei :D Näiden parin viikon aikana mitä ollaan oltu koulussa, niin tehtävävuori on alkanut kasvaa hälyyttävän nopeasti. Työmäärää on siis huomattavasti enemmän mitä aiemmin, jäiks!

- Lisää kropan liikkuvuutta -
Musta on tullut pikkuhiljaa ihan kankea ja jäykkä ja tuntuu, että kropan liikkuvuus ja venyvyys on ihan nolla! Apua! Hankin onneksi tänne Mikkeliin äskettäin joogakortin, joten liikkuvuutta on alettu jo pikkuhiljaa parantamaan, jess! Viikolla kävin testaamassa yin & yang joogatunnin sekä innolla odotan pääseväni myös testaamaan muita joogatunteja kuten esimerkiksi ilmajoogaa! :) Myös perus venyttely kotona voisi tehdä terää.

schoolbooks- Monipuolista aamupala/iltapala rutiineja -
Mä oon varmaan maailman laiskin tekemään aamupalaa ja usein aamupala onkin kuiva ruisleipä pelkällä levitteella, siis nam. Haluan oppia monipuolistamaan mun aamupalarutiineja ja koittaa taikoa esimerkiksi herkullisia ( ja upean näköisiä! ) smoothie bowleja, kokeilla erilaisia puuroja ja rakentaa oikein herkkuleipiä! Vinkatkaa hyviä aamupala ohjeita, jos sellainen sulta löytyy!

- Bloggaa aktiivisemmin ja kehity siinä -
Mä oon blogannut viime aikoina aika laiskasti ja pistän sen oman laiskuuden, mutta myös näiden suurten muutosten piikkiin :D Vuoden 2017 tavoitteena on siis bloggailla aktiivisemmin ja kehittyä siinä. Haluan parantaa omien tekstien laatua ja kirjoittaa ehkä vielä vähän monipuolisemmin erilaisia postauksia. Myös blogin ulkoasu voisi saada päivitystä! Toivottavasti saan edes pienen osan toteutettua tästä tavoitteesta, musta on ihana aina kuulla teistä ja samoiten lukea teidänkin blogeja :)

yoga

- Vähennä kuluttamista ja opettele säästämään -
Aina ei tarvitse sitä mitä haluaa, ja sitä mä olen opetellut viime aikoina. Ennen ostin lähes tulkoon kaiken mikä näytti kivalle ja kulutus oli ihan mahdotonta. Pikkuhiljaa vähensin tätä ja nyt ajattelin vähentää sen ihan minimiin. Oon jättänyt monet monet haluamani vaatteet ja tavarat kauppaan, koska yksinkertaisesti mä en niitä tarvitse ja niihin menee rahaa. Tavoitteena on siis jatkaa tätä läpi vuoden ja siinä samalla säästää jotain suurempaa varten :)

- Elä hetkessä, eläkä mieti turhia -  
Tämä vuosi tulee olemaan tosi erilainen verrattuna edellisiin vuosiin. Uusi paikkakunta, uusi koulu, uudet kaverit ja ehkä jollain tavalla uusi elämäkin. Nyt jos milloin pitää muistaa elää hetkessä ja olla stressaamatta ja suunnittelematta liikaa. Tavoitteena on siis nauttia kaíkista pienistä hetkistä mm. uusien ja vanhojen ystävien kanssa ja heittäytyä spontaanisti elämän vietäväksi, eikös! ♥

Onko teillä tavoitteita vuodelle 2017 ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

21 kommenttia

 1. Mä tykkään sekoittaa kauranpuuron joukkoon pilkottu omena sekä kanelia 😜 silloin pitää vaan muistaa lämmittää puuro hellalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vois olla kyllä hyvää, kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Todella hyviä tavoitteita sullakin täällä Viivi! Aamu- ja iltapala rutiineja pitäisi minunkin monipuolistaa ja itse asiassa lisätä aamupala aamurutiineihin oikeesti, vaikka tuntuukin siltä etten saisi mitään alas. Se on kuitenkin tärkein ateria! Eilen söin pitkästä aikaa aamulla kaurapuuroa itse tehdyllä mansikkasurvoksella, oli kyllä herkkua 8) Taidanpa tänään pistää sekaan mustikoita ja vadelmia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aamupala on kyllä tärkeä aina muistaa syödä, ja puurohan on just hyvä aamupalaruoka! :) Pitää kyllä itsekin kaivaa marjoja tuolta pakkasesta puuron sekaan!

   Poista
 3. Tosi hyviä tavoitteita oot laatinut Viivi! Hurjasti tsemppiä sulle opiskeluun :) Varmasti lähes jokaisella se into ja motivaatio laskee joskus jonkin verran, mutta onneksi se useimmilla myös sieltä palaa takaisin :D Terveysalan opinnot on kuitenkin onneksi tosi monipuolisia ja mielenkiintoisia, ainakin kun saa ne perusopinnot (matikka sun muut) käytyä läpi! Meillä noi ainakin oli onneksi jo ihan heti alussa niin sai ne alta nopeesti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) No niinhän se on vähän on, toivottavast tämä motivaatio pysyy mahdollisimman pitkään yllä! :D Mielenkiintoisia aiheita kyllä koulussa riittää, onneksi! :)

   Poista
 4. Tosi hyviä tavoitteita! Mullakin on tämä aihe pyörinyt mielessä ja varmasti toteutan sen lähipäivinä postauksen muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Toteuttelehan ihmeessä :)

   Poista
 5. Ihania tavoitteita! ♥ Opiskelu on varmasi siulla ensisijalla nyt, ja toivonkin että motivaatiosi pysyy yllä, vaikka välillä niitä raskaampia kausia tulisikin kun on paljon tehtäviä yms. :) Ja tiedätkö, mie oon varmaan ihan yhtä pökkelö liikkuvuuden suhteen! :D Pitäisi oikeasti itsekin kiinnittää huomiota siihen ja venytellä esim. usammin.. Hetkessä eläminen on tärkeää ja siihen kannattaakin panostaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥ Toivon kyllä itekin, että jaksaa opiskella ja motivaatio siihen pysyisi :) Joo venyttely ei kyllä tekisi pahaa, pitää koittaa ottaa ainakin joka viikkoiseksi rutiiniksi :D

   Poista
 6. Huippu hyviä tavoitteita! :) Mullakin on erityisesti säästäminen tänä vuonna suurena tavoitteena<3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania tavotteita sulla <3 Mulla ei sen suurempia tavotteita ole 2017 vuodelle, mutta aijon panostaa kunnolla pitkästä aikaa omaan hyvinvointiin treenaamalla aktiivisesti ja syömällä terveellisesti. :)

  notttwice.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mutta hei tuohan on ihan hyvä tavoite, aina ei tarvitse olla miljoonaa tavoitetta vaan yksikin riittää :)

   Poista
 8. Hyviä ja realistisia tavoitteita oot asettanu! Kulutuksen vähentäminen olisi kyllä kaikille hyvä :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tavoitteiden pitää olla sellaisia joita on mahdollista edes tavoitella :)

   Poista
 9. Mä oon ruennu syömään aamusin kaurapuuroo ja siihen sekotan mustikoita nii se peittää aika kivasti sen puuron tylsän maun. 👍🏻 Helppo, nopee ja hyvän makunen, ja pitää kans nälän tosi hyvin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis taas opetella jaksamaan syödä puuroa aamulla! :D Mustikat on muuten ihan parhaita puuron seassa ♥

   Poista
 10. Tosi kiva postaus ja hyviä tavoitteita oot listannu! Mäkin kirjoitin blogissa mun tavoitteista alkuvuodesta! Jooga on kyllä hyvä tapa lisätä liikkuvuutta ja se on samalla tosi rentouttavaa! :-)

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hei pitääpäs tsekata ne! Jooga on ihan huippua :)

   Poista
 11. Kuulostaa mahtavilta tavoitteilta! :) Tsemii!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥