NEW YEAR, NEW START!

uv

Moikka ja oikein kivaa alkanutta vuotta 2017! ♥ Se olisi taas uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se meni? :D Mun vuoden 2017 alku on ollut kyllä sellaista hulinaa ja täynnä kaikkea uutta, että huhhuh! Voisin sanoakin, että tähän vuoteen ( jota on eletty vasta minimaalisen vähän ) on mahtunut ihan kauheasti uutta ja jännää. Lisäksi tämä on ihka ensimmäinen postaus täältä uudesta kotikaupungista, Mikkelistä! Näistä kuulumisista tulen kuitenkin kertoilemaan teille erikseen hiukan myöhemmin kun saan taas aivot kunnolla toimintaan kaiken infoähkyn jälkeen, ja aikataulu antaa periksi istahtaa kunnolla koneelle :D

uv2

uv3

Voitaisiin kuitenkin kurkata meidän uuden vuoden viettoon ennen sitä. Tänä vuonna mentiin juhlistamaan vuoden vaihtumista pienellä kaveriporukalla poikaystäväni mökille. Kovin raisuja juhlia meillä ei tosiaan ollut kun seuraavan päivän muutto pyöri koko ajan takaraivossa :D mutta muuten uusivuosi kului ihanan rennoissa merkeissä huipussa seurassa ♥ ja niin, ammuttiinhan me parit raketit, poltettiin sädetikkuja, kilistettiin skumpalla puolenyön aikaan ja pelattiin lautapelejä porukalla!

uv4

Nyt tämä neiti kuitenkin heittää aivot narikkaan ja keskittyy netflixiin ja pelkkään oleiluun! Tämä päivä oli jotenkin tosi pitkä ryhmäytymisiltapäivän vuoksi, oli ulkoilua, pelailua ja tutustumista luokkaan. Oikeastaan ihan jees päivä takana! 

Mutta mites teidän uusivuosi ja uuden vuoden alku on mennyt ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

9 kommenttia

 1. Täällä se on käynnistynyt yllättävän rauhallisissa merkeissä :D Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Teijän uuden vuoden vietto kuulostaa oikein kivalta:) mekin hengailtiin vaan rennosti ilta!

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan menty hieman yllättävissä tunnelmissa, mutta onneksi on paljon kaikkea kivaa tälle vuodelle luvassa :)

  VastaaPoista
 4. iiik, en malta odottaa kuulumisia uudesta kotikaupungista!! :) niin jännää ♥ ihanalta kuulostaa teidän uv-juhlinnatkin :)

  VastaaPoista
 5. Heii tervetuloa eteläsavoon! :D Varmasti on ollut jännää aikaa! Onnea uuteen kotiin!♡☆ Odotan innolla kuulumisia kotiutumisesta uuteen kaupunkiin..:)

  VastaaPoista
 6. Hei mahtavaa että muutto on nyt takana!:)

  Ihanaa alkuvuotta ja opiskeluintoa sinne Viivi!

  VastaaPoista
 7. Enpä ole kerennyt onnittelemaan sua uusista kuvioista, eli onnea uuteen kotiin ja uusiin kuvioihin ♥ Ihanaa, että olet saanut koulupaikan ja varmasti jännittää aivan uusi kaupunki, mutta eiköhän kaikki suju hienosti :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa aivan ihanalta! Mullakin on ollut tavallaan kiirettä, mutta myös rentoutumista. Koulu jatkuu vasta tiistaina. Olen aloittanutkin vuoden 2017 hyvän ruoan parissa. Paljon ulkona syömistä hyvässä seurassa. Huomenna onkin tarkoitus mennä kartoittamaan Tampereen brunsseja. :-) Ihanaa vuotta 2017 sulle! <3

  VastaaPoista
 9. Voihan Mikkeli! Onnea uusiin kuvioihin ja nähdään taas seuraavan kerran kun tänne Kuopioon eksyt ♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥