BATAATTIBURGERIT

Mulla ois teille luvassa aika herkullista postausta, nimittäin esittelyssä olisi bataattiburgerit! Pitkään halusin näitä kokata ja testata, ja viimeinkin pääsin Heidin kanssa näillä herkuttelemaan. Lyhyessä yksinkertaisuudessaan bataattiburgerit ovat bataatista tehty burgeri. Eli toisin sanoen, bataattiset burgerin kannet :D Jos joku ei koskaan ole näistä kuullutkaan ja mieli tekee kokeilla, niin laitan tuohon alas teille ohjetta!


bataattiburgerit4


Bataattiburgeireiden tekoon tarvitset :

- iso ja mahdollisimman pyöreä bataatti
- kanapihvit, jauhelihapihvit tai vaikkapa härkispihvit 
- salaatti
- tomaatti
- cheddar juusto
- joku herkkumajoneesi

Ja eikun bataatit siivuiksi, maustetta pintaan ja uuniin noin 200 asteeseen 20-30 minuutiksi ja pihvit paistumaan. Sen jälkeen koko komeuden kasaus itsevalitsemilla täytteillä ja tadaa, eikun herkuttelemaan!

bataattiburgerit3


bataattiburgerit

Burgerin välissä toimii yhtä hyvin kanapihvi ( kuten minulla ) tai vaikkapa kasvisversio pihvistä ( niin kuin Heidillä ). Meidän burgereista tuli aika pieniä, mutta sen verran nämä täyttivät että kahta enempää ei olisi jaksanutkaan syödä!

Onko bataattiburgerit teille tuttujuttu?
PicMonkey Collagejjjjhhh

3 kommenttia

  1. Näyttää todella herkullisilta! Mun on pitänyt näistä testata, kun hyvin usein ravintolassa syödessä jätän hampparin kannen syömättä :D Ehkä näin tulisi syötyä ihan koko burgeri..

    VastaaPoista
  2. Itse en ole koskaan vielä tehnyt noita, mutta kuolannut kyllä senkin edestä aina muiden laittamia kuvia bataattiburgereista! :D Näyttää niin hyvältä <3

    VastaaPoista
  3. Vaude näyttää ja kuulostaa ihan mahtavalta! Pitäisiköhän pistää nämä testiin, sattais tuo mieskin innostua ja tykätä 8)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥