COLOR4CARE

Moikkamoi! :) Sain mahdollisuuden päästä toteuttelemaan pientä yhteistyötä Color4care :n kanssa. Jos jollekkin kyseinen nettikauppa kuulostaa ihan tuntemattomalta, niin ei hätää, kerron heistä vähän lisää! Color4care myy siis hoitoalalla tarvittavia tuotteita ja vaatteita. Heidän avainsanansa ovat Ilo, Väri ja Huolenpito, jotka eivät voisi enempää kuvastaakkaan heidän tuote valikoimaansa! Tsekatkaa sivut ihmeessä yläpuolella olevasta linkistä!


Mä olen päässyt pikkuhiljaa tähän hoitoalan maailman mukaan koulun puolesta ja pientä käsitystä siellä tarvittavista välineistä on tullut. Sain Color4carelta testiin pienen apuvälineen hoitojan työssä ja postiluukusta kolahti hoitajan kello. Valkkasin sen ehkä maailman pirteimmän ( ja tyttömäisimmän ) värisenä eli kirkkaan pinkkinä voiko olla nätimpää! Koska hoitoalalla ei tosiaan sallita kellojen tai muiden korujen pitoa, niin tämähän on ehkä näppärin keino pysyä ajassa! Minäkin opiskelija koin oikean valaistuksen tässä asiassa, hah :D Kellon voi kiinnittää helposti hakaneula kiinnityksellä periaatteessa mihin kohtaan vain vaatetta kuin haluat! Itse laitoin sen taskun kohdalle, mihin se on helppo sujauttaa piiloon ja kaivaa esiin, kun tarvitsee katsoa aikaa :)

color4care_hoitajankello4

color4care_hoitajankello2

Listailin tähän alapuolelle vähän hoitajan kellon hyviä että huonoja puolia, jotka siis pätevät lähes kaikkiin color4caren hoitajan kello valikoimaan :

+ Kellosta, kuten kaikista Color4caren kelloista, löytyy mitä kauniimpia ja pirteimpiä värivaihtoehtoja!
+ Helppo kiinnitys hakaneulan avulla
+ Kellosta löytyy sekunttiviisari esim. ajanottoa varten
+ Kellossa on silikonikuori, joka on helppo pitää puhtaana

- Color4carella värikkyys on yksi avainsana, joten värivalikoima kelloissa painottuu värikkäisiin kelloihin. Mustan ystävälle kuitenkin löytyy muutama vaihtoehto!

color4care_hoitajankello3

Color4caren sivuilta löytyy lähes kaikki, korjaan, siis kaikki mitä voitkaan tarvita hoitoalan työelämässä. Esimerkiksi työvaatteet, nimikyltit ja työvälineet löytyvät kaikki tältä samaiselta sivulta. Mulla ainakin on kamala hinku hankkia kotiin stetoskooppi, joten taidanpas klikkailla pinkin stetoskoopin ostoskoriin Color4care :lta, hahah :D

Nyt jokainen hoitoalan työntekijä, opiskelija, harjoittelija tai ihan mikä vain, suosittelen tsekkaamaan Color4caren sivut tästä!
PicMonkey Collagejjjjhhh

2 kommenttia

  1. Onpas kivoja juttuja tuolla ja ihanan pirteitä värejä:)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo kello! :) Mulla on hiukan samanlainen kello, mutta eri kuosilla :) Sain sen kun valmistuin lähihoitajaksi. Tuolla kaupassa on kyllä vaikka mitä kivaa! Yksi sivusto mistä saa todella kivoja kenkiä on Maahiset :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥